Gość Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: Misio Nick oskarżonego: Andrzej Duda Powód skargi: Bezpodstawne ssy Opis sytuacji: Gram sobie normalnie na serwerze i dostaje ssy za nic Data i godzina zdarzenia: 20:14 12.05.20r. Miejsce zdarzenia: Serwer FFA Dowody: Coś od siebie: Dla mnie to jest porażka co oni tam odwalają, widzę że niektórym tylko dla tego że mają lepsze staty robią ssy albo dają perma, potem trzeba tracić czas i się odwoływać, nie piszę tego bo ja dostałem tylko dlatego że widzę że graczą też się to nie podoba, dla mnie ten gość co mi zrobił te ssy powienien mieć jakieś dodatkowe szkolenie bo nie umie nawet odróżnić czystego gracza od spalonego Edytowane 12 Maja 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Sprawa jest dosyć jasna, admin 'może' zrobić ssy graczowi bądź rozpisać demko na forum gdy ma przypuszczenia że dana osoba czituje. W tym przypadku admin stwierdził że grasz nieczysto, więc zrobił Ci screeny. Nikt nie jest robotem, każdy może się pomylić, więc nie widzę sensu dalej o tym dyskutować. Wstawiles ssy -> okazały się czyste, wracasz do gry, prostę. Skargę Odrzucam! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi