Użytkownik Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) 1. Imię: Grzegorz 2. Twój nick na serwerze: Gr00bY 3. Aktualny wiek: 16 4.Czas spędzony na serwerze: na tym koncie: ok.22 5. W jakich godzinach grasz: 7 – 2 w nocy, jakoś tak 6. Znajomość SourceModa: tak znam wszystkie komendy, ponieważ byłem adminem na niejednym serwerze. 7. Czy posiadałeś już kiedyś admina: Tak, na nie jednym serwerze 8. Czy byłeś kiedyś karany na StrefieSkilla; Nigdy 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać te funkcję? 1. Pełna kultura pracy na serwerach, na których byłem adminem, 2. Sporo grałem na tamtym koncie na tym serwerze i na tym też sporo gram, lubię tu grać i jestem rozpoznawalny na tym serwie przez stałych graczy. 3. Zawsze mocno angażuje się w to co robię, 4. Gram praktycznie 24/7 z tego najwięcej na serwerach więc myślę, że tak aktywny i doświadczony w fachu admin przydałby się wam. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198376084168/ 12. Twój Steam ID: 0:0:207909220 13. Podanie wstawiam ponownie po konsultacji z opiekunem serwera. Edytowane 12 Maja 2020 przez Gr00bY Odnośnik do komentarza
Użytkownik sh3zgy Opublikowano 12 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Jestem na TAK -wiek -znajomosc SM -często grasz -jesteś rozpoznawalny na serwerze -mocne argumenty 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 12 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 - Masz jakieś tam doświadczenie - Często Cie widzę na arenach - Jesteś rozpoznawalny na serwerze - Kultura jest na odpowiednim poziomie Generalnie nie ma się do czego przyczepić Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Jestem na Tak +wiek +czas na serwerze +SM +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F1ndulek Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 + Doświadczenie + Wiek + Sm Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Rozpoznawalność na serwerze Kulturka Doświadczenie Jestem na TAK 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi