Użytkownik shacky Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Jeszcze raz Nick podejrzanego: S A D Nazwa Serwera: awp, cs go SteamID/IP: STEAM_1:0:167123387 Data i godzina: 23:40 lub coś około tego, Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200509-231652-174149158-awp_lego_9-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-2349.zip Rozpisanie Dowodów: poniżej. Coś od siebie: wg mnie odpał Zauważyłem że został zbanowany, potem napisał dwa odwołania i jest odbanowany. Mając dłuższą chwilę pozwoliłem rozpisać sobie demko z tamtej mapy. Jego akcje były dziwne, dlatego zgłosiłem to na forum. Większość ludzi mówiła ze odpał, w tym ja też. Kilka osób mówiło że ma autobh – tego nie oglądałem i nie zwracałem na to uwagi. Bieganie i strzelanie no scope „z dupy” – kompletnie nie widząc przeciwnika, ale strzelając często w jego stronę, też dziwna sprawa(miał takie przerywniki). Ucieka często w drugą stronę niż wychyla przeciwnik, mimo że chodził na walk'u. Dziwne akcje zdarzały mu się przede wszystkim w drugiej połowie demka. Do rzeczy: 7:28/7:31 – przyscopował w stronę drugiego domku, przeciągnął w dużej mierze po głowie przeciwnika który stał za domkiem, mam wrażenie że zdał sobie sprawę że ktoś jest za domkiem i dlatego nie strzelił. (argument że jest tu grafiti i może ono powodować że ktoś się nabierze na nie może i będzie prawidłowy, ale nie jest na tyle mocny żeby SAD mógł przeciągać za kimś celownikiem przez ścianę), widać to w spowolnieniu. Być może przypadkowa akcja. 7:38/7:39 – widział przeciwnika na dachu, spoko. Gdy wychylił drugi raz – celownik stał kawałek obok CT, strzał który zabija i celownik wrócił w miejsce gdzie był przed strzałem. Serio? ? Spowolnienie ¼ idealne. 7:50/7:51 - strzał z noscope podczas skoku gdy CT kuca za ścianą, celownik w momencie strzału najeżdża na CT-ka, potem leci dalej.. 17:18 - za szybki strzał, nie było możliwości żeby zobaczyć cień z takiej odległości 22:29 – lock na głowę, 25:21 – lock na głowę Andrzeja, przy spowolnieniu widać jak po strzale trzęsie się celownik na lewo i prawo – dzieje się tak gdy ktoś ma aima/triggera, gdzie strzał jest wykonywany przez „automat” a ruch po strzale jest wykonywany przez myszkę 25:26 – strzał „z dupy” w rashującego płetwka, dziwne że wykonał taki strzał 26:34 – lock na głowę osoby za ścianą i strzał, czasami się tak skanuje na tej mapie, ale tu było nacelowanie prosto w głowę, nie zabił tej osoby bo był jeszcze w ruchu, ale akcja co najmniej dziwna że prosto w głowę nacelował 26:43 – najechanie no scopem na kogoś przez ścianę, potem gdy ktoś przeskakuje za wieżą w stronę środka – sad już się tam wcelowuje liczne zatrzymania się podczas gry tak jak 28:35/28:50 (nie wnikam w to czy pisał na steam czy odpalał się, wyglądało to co najmniej dziwnie po obejrzeniu demka gdzie zatrzymał się a potem dwa piękne skany ?) 28:55 przeskanował mnie 2 razy, spoko zdarzają się i takie sytuacje. Ale po obu jego strzałach celownik leci do góry minimalnie (na spowolnieniu to widać), wcześniej nie miał takiego „tiku”. Zapraszam też @Płetwek do wypowiedzi – był on na serwerze w czasie gdy grał SAD i po powyższym skanie wysłał "XD" na czacie - nie wiem czy do tego strzału. A teraz dwie akcje crème de la crème na sam koniec 29:20 – stoi na respie i nie rusza się przez długi czas, od razu po tym postoju -> 29:43 – celownik jest na murku przez jakiś czas i potem lock na głowę (zajebiście dziwna akcja), kolejnie po strzale znowu jest trzęsący się celownik 30:45-30:49 – płetwek po strzale w nogi od kogoś, wbiega do domku, potem z niego wybiega, czego nie mógł widzieć SAD – bo odwrócił celownik w prawą strone po oddanym strzale, potem wykonał jeszcze jeden strzał do płetwka który BYŁ W DOMKU NADAL, piszę to dlatego bo nie mógł wiedzieć że płetwek wybiegnie z domku! Następnie: 30:50 – celownik prosto w głowę przez ścianę i gdy wybiega płetwek do murku przed domkiem od razu jest wcelowany w jego głowę, całą drogą od włączenia zoomu do strzału w stronę płetwka, celownik leciał po postaci. Nie trafił, dlatego że nadal był w ruchu. Wiem że można się kryć z wh, można być w tym zajebistym, ale nie zawsze się to da ukryć. Po tej akcji szczególnie, uważam że to jest odpał. Decyzja czy dostanie ponownie bana jest wasza. Tłumaczy się że monitor mu się wyłącza, dla mnie to bujda na resorach. Czekam na wypowiedzi ub teamu i co sądzą po przeanalizowaniu tych akcji, tylko nie zamykajcie odrazu tematu, niech @SADZIKteż się wypowie Mogę się oczywiście mylić, ale chcę by to demko było sprawdzone po tym co wyżej napisałem. temat 1: Edytowane 13 Maja 2020 przez shacky 1 u mad? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Siemka, według mnie 7:28 - To był raczej przypadek, że chwilę na niego wcelowal. On raczej sprawdził czy kogoś w domku nie ma. 14:26 - Widział tutaj wroga, ale strzelił w dobrym momencie i to ładnie w głowę (chociaż nie zabił) 26:34 - Tutaj również oddał idealsty strzał w głowę przez ścianę lecz nie trafił. 26:47 - tak jak shacky napisał, przez chwilę patrzył na mnie i jakby wiedział gdzie jestem po czym ładnie się wcelowuje 28 - Dla mnie trochę dziwne, że shacky wlazł an góre z innej strony gdzie widział jak idzie. Poszedł w przeciwnym kierunku i zaczyna się bawić... Czyli biega sobie, skacze później patrzy sobie na ziemię zamiast skanować lub machać celownikiem jak na całym demku. Więc mógł wiedzieć gdzie jest i że się chowa 30:54 - tutaj faktycznie bardzo dziwnie się wcelowal na mnie Oglądnąłem cały i z kilkoma się zgadzam co napisał @shacky, nie mam pojęcia co o nim myśleć. W niektórych momentach ma za dziwne akcje. To jest osoba która baaardzo dużo skanuje przez co niektóre akcje są dziwne, ale to może być przypadek, też bardzo dużo skanuje i głowy strzelam przez ściany i na pewno gdyby ktoś dał jakieś moje demko do sprawdzenia też byłbym podejrzany (nic nie sugeruje ) niech ktoś jeszcze napiszę co o nim myśli i jak widzi te wszystkie sytuację Równiez dodam, że chyba wczoraj graliśmy z nim gdzie na serwerze było z 4 adminów. Bardzo dobrze robi bunny hoppy, a jego flicki powalają Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yaahuuu Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 To prawda że jak dla mnie chlop też wie za dużo czasami, robi dziwne nienaturalne filciki a w dodatku jego konto steam i csgo nie jest jakis mocne(nie ma odznak ma malo godzin itp) Jak dla mnie odpał ktory dobrze sie kryje. Na innej serwerowni była podobna sytuacja gdzie ktoś ukradł konto i na nim cheatował wiec moze w tym przypadku jest podobnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 7:28/7:31 Pick, nasówał kompletnie celownik na przeciwnika przez sciane i go zabił.Wiedział że ktos tam będzie na prawidlowym wh. b+ 7:38/7:39 Dobry strzał, refleks i skill tutaj raczej. Niczego podajerzanego tutaj nie widze. b- 7:50/7:51 Zwykły fart raczej powiedział bym. Tutaj narazie niczego podejrzanego nie widać... Dodam momencik od siebie.. 16:48 Kolejny pick, wcelowany perfidnie na przeciwnika. Przez sciane zarownież kolega przeciągał celownik.... b+ 17:18 Wiedział że tam jest gracz.... Próbował się ukryć skacząc wszędzie po budynkach. I wcale się nie bał konsekwencji... b-/++ 22:29 Flick czy Trigger? lock definitywnie na głowie. b+ Kolejny moment od siebie 25:03 Pickuję na gracza jak by wiedział magicznie że tam jest z lekkim prefire'em b-/+ Po raz kolejny 25:14 Przesówa celownik na scianie mierząc gracz przez sciane 25:26 niestety tutaj niczego podejrzanego nie widziałem ze strony podejrzanego.. b- 26:34 LOCK perfidnie na głowie. WallHack b+ Nie ma co się dalej rozpisywać. Ewidetnie gracz jest ODPALONY. A ban mu się ponownie należy.... Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi