Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ban Yaahuuu - ponowny ban za nic

Yaahuuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Yaahuuu BAN/GAG/MUTE?: ban Nick admina banującego: Dino Data i czas zdarzenia: 23;40 Serwer: only awp Opis sytuacji: wchodząc na serwa z dupy dostalem wlasciciela, nic nie robilem, i dostalem od typeczka bana Link do profilu steam: ♫ Yaahuuu ツ casedrop.eu - moj nick

Dostalem tym razem perma przez to że hover bawił sie uprawnieniami. Nw dlaczego admin rozdaje permy niewinnym ale skoro tak robi to chyba degrad sie nalezy

sory ze sie pytam ale kiedy ten unban?  https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&time=1589234400 - w 3 ostatnich mapach jestem i zobacz sobie ze nic a nic nie robiłem. @Shen.prosze zrób coś z tym bo chciałbym sobie już pograć. No ale po co rozpiska? dał mi perma za to że serwer dał mi własiciela z ktorym grałem przez pół dnia, on dobrze wiedział ze nic nie zrobiłem i że nic nie zrobie, mało tego, kila osób prosiło go o to żeby mnie odbanował bo nie zrobiłem nic złego. Na pv zaczął mi pisać ze podobno musiał a chuja pewnie musiał, zgaduje że ból dupki o to że miałem z innymi własiciela i ok argumentem może być to ze 2 osoby wczoraj wyjebaly tak serwer no ale ja wtedy byłem i nic nie robiłem, ponadto mam vipa i na ch** miałbym banować kazdego a potem dostać perma? Ja nw kolega najwyraźniej nie uzywa mózgu a rozdaje bany na lewo i prawo a potem taki ja mam czekać nie wiadomo ile na to aż on odpisze i dopisze jakiś jeden bezsensowny argument... Mało tego pisze mi na pv ze jestem randomem i ze nie mam zdania co wgl jest takie XDDD, pisze mi że mam 0iq i że Hover potrafi zrozumieć a ja nie. No kurwa on zrozumie bo uzywal tych komend w porownaniu do mnie, natomiast ja nie mam czego rozumiec bo dostalem bana za NIC. + ma w dupie graczy i ma gdzieś odbanowanie mnie tylko pisze żebym zgłosił skarge na niego na forum. @Shen.ja cie przepraszam ze setny raz cie oznaczam tutaj ale udowadniam to ze jestem innocent, i pisząc to chce ci powiedziec ze chlop nie ma co do napisania bo wszystko napisałem tutaj, a to co robią tacy  admini czyli banują bez podstaw  są totalnym dnem, natomiast jezeli dino da mi ub to zmienie o nim zdaniue

Ja aimbota? od dino? on mi dał bana za własiciela, aimbota nie mam, możesz zobaczyć nawet te demka i powien ci nawet ze ja grac z awp nie potrafie @Shen. wlasnie pisze z dino na pv i on nie wie o jakiego aimbota chodzi XD Przed chwilą dostalem info ze mam ub lecz nadal mam komunikat ze mam bana :P

Edytowane przez Yaahuuu
ból dupy
  • Użytkownik∙

@dino demko rozpisz :) 48 godz start

@Yaahuuu dostałes bana za rzekomego aimbota

image.png.ef40cba2ae0e123b7b891d9dbab51e56.png <---------- SS

Pomogłem ci? Zostaw + <----

391595681_11(1).png.266673703417c8f27451903fc4c0be33.png

• Użytkownik

Dobrze, chciałbym zacząć od tego że na naszym serwerze ONLY AWP wystąpił błąd związany z rangą właściciel.

Losowi gracze dostawali range właściciel, (razem z dostępem do wszystkich komend) a ja po wspólnej decyzji z innym adminem zbanowałem ciebie jak również inne osoby .

W tym momencie robię wszystko abyś dostał unbana. Powód dla którego dostałeś bana był przypadkowy i nieplanowany za co cię bardzo przepraszam. Również chce się odnieść do ,, bólu dupy,,

Od wczoraj kontaktuję się z opiekunami serwera i próbuję naprawić wszystko co się stało przez ten błąd.

Miałem nadzieję że inaczej podejdziesz do tej sprawy tym bardziej wiedząc że jedna komenda mogła zbanować cały serwer. Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Dino wyjaśnił. Odbanowany.

• Super 2
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]