Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Brak słów.

ArcyBM

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Nick: ArcyBM
Czas i data zdarzenia: 11.05.2020r., godzina niepamiętna. 
Powód bana: Wedle mnie powodem był ból dupki, że podsumowałem obowiązki wyższych, oraz używałem słów im niezrozumiałych. 
Dowód w postaci screenów: -
Coś od siebie: Tak, jak mówiłem. Nie dadzą dojść do słowa, ale jeśli się już uaktywnisz, zaczynasz podsumowywać poszczególne błędy, starasz się je wskazać i oduczyć, to zostajesz osikany. Później o Tobie nie pamiętają, próbują zamieść pod dywan z myślą, że nie złożysz odwołania. Dopiero po złożeniu odwołania, nagle przypomina się nałożona blokada i dopiero wtedy myślą o jej zdjęciu. Jeśli karacie, miejcie świadomość tego, że karę równie dobrze należy zdjąć. Skoro tak się przykładacie do swojej sprawy, przyłóżcie się również do tego. 

@WhiteNygga @kocimientka :)

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkowniczka

Dodam tyle od siebie, że upominałam Cię już nie raz o Twoje zachowanie które nie zawsze było stosowne. Otrzymałeś blokadę na 7 dni  za nagminne prowokacje i brak kultury, pokazywałeś to w sytuacjach gdy wchodził teraz już permamentnie zbanowany Lopuss na strefobox'a zostałeś upomniany przeze mnie co najmniej dwa razy żebyś ogarnął swoje zachowanie a tłumaczyłeś to tym, że jesteś z tego samego środowiska.. Obserwowałam to od jakiegoś czasu, że Lopuss wchodzi na strefobox'a a Ty ciągle coś do niego masz nawet jeśli tylko wstawił swoja nutkę bo miał do tego prawo to Tobie się to nie podobało.. Zawsze karany był Lopuss bo dał się łatwo sprowokować a osoba która to zrobiła zostawała bez kary, nie ma podziału, że ktoś jest lepszy albo gorszy czy znam go albo go nie znam. Dodatkowo dostałeś warna za niewłaściwy język jakim się posługiwałeś na strefobox'ie, nikt nie będzie wiecznie zwracał Ci uwagi, po czym po warnie sprułeś się do mnie "że mnie poje*ało". Przesadziłeś więc dostałeś ową blokadę od White i uważam, że jest jak najbardziej słuszna i te odwołanie nie wnosi nic a nic do tej sprawy nie odniosłeś się nawet do sytuacji w której dostałeś tą blokadę tylko pokazujesz tutaj swój "ból dupki" jak to ująłeś. Dziekuję, pozdrawiam. @WhiteNyggaJeśli masz coś do dodania to dodaj myślę, że już wystarczająco wyjaśniłam sytuację. 

• Zasłużony

W Twoim mniemaniu sarkastyczne żartowanie jest tylko wtedy, gdy bawicie się Ty i Twoi znajomi, ale szary, zwykły użytkownik już nie? Mogę Ci upomnieć dwie sytuacje, gdzie nie wykazałaś się odpowiedzialnością rangi. Po dwa, hipokryzja, która Cię niesie. Zakazujesz tego, czego sama nagminnie robisz. Śmiem również twierdzić, że niejedna osoba została już ukarana z tego poziomu. Może żebyś lekko się ocknęła, przypomnę Ci sytuację z Twoimi "XDDDDD". Reszta pozostaje dla Ciebie, to czy wyciągniesz wnioski, będzie świadczyć o Twojej dojrzałości. Opinia podzielona, ale co to Ciebie ta sama. Kieruje się tym, co ptaszki ćwierkają. Trafiłaś na charakterny typ osoby, wkurwia niemiłosiernie takie "przycinanie w chuja", za przeproszeniem. Jak już pełnisz tą funkcję, to od A do Z, sumując wszystkich. WSZYSTKICH. :)

• Lubię to! 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Skowron

Temat zamykam. Decyzja wkrótce. 

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• skowron zablokował(a) ten temat
  • Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Odwołanie odrzucone.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]