Użytkownik SADZIK Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: SAD BAN/GAG/MUTE?: BAN Nick admina banującego: shreKk. Data i czas zdarzenia: 05-13-20 15:05 BAN akcja w piątek/sobota chyba po 23 Serwer: ONLY AWP Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198294512502/ Opis sytuacji: Witam ponownie. Nie rozumiem @shackyco jest z tobą nie tak. Zależy Ci na byciu najlepszych graczem na serwerze czy co. Problemy z komputerem to nie żadne bujdy na resorach. Po prostu gaśnie ekran na jakiś czas co jakiś czas i tyle. Jak sprzęt zostanie wymieniony zobaczycie jak gram normalnie. Gram w miare bezpiecznie, żeby móc się schować podczas gaśnięcia ekranu. Ile razy można oglądać demko z mapy, na której wszyscy wszystko skanują bo mapa jest w 100% skanowalna. Pjetras mnie odbanował, a wy wciąż drążycie temat, jeszcze rozumiem jakby to było z innej mapy. Jeżeli naprawdę sądzicie, że mam aimlocka/triggera czy inne tego typu idźcie pooglądać sobie overwatche albo pocheatujcie na botach skoro nie wiecie jak to wygląda. Moje Bunnyhopy na tym serwerze to jest akurat nic, bo serwer ma inną konfiguracje niż serwery na których sobie skacze. A jak to mówili jupiś z płetwkiem skakać każdy sobie może, bo robić bh to nie problem. @Yaahuuukonto jest moje nie jest kradzione. Jedno z kilku kont. Mam w tej grze mniej więcej 7,5k godzin. Przestałem grać turnieje jakoś 2016/2017. Od tego czasu świetnie się bawie na społeczności robiąc flicki i sobie skacząc grając z kolegami 4fun. Po prostu próbuje robić jakieś ciekawe akcje. Szczęście ma każdy w mniejszym czy większym stopniu. Raz siądzie raz nie. Robienie flicków to nie żaden problem Proszę aby demko przeanalizował ponownie @PJETRASalbo ktoś inny. Bo te bzdety co pisze @Shen.i @shackyto masakra Nie mam pojęcia w jaki sposób mam wam udowodnić, że gram czysto ;/ https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200509-231652-174149158-awp_lego_9-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-2349.zip Edytowane 13 Maja 2020 przez SADZIK 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 To co ja piszę nie są rzekomymi bzdetami.... Ja nie sam zrealizowałem demko w którym zostałes podejrzany. Zgloszenie było słuszne. Najwidoczniej po prostu nie umiesz sobie odpuscic z swoich błędów. Temat Zamykam i czekamy na wypowiedz @PJETRAS na temat bana Ponownie daje rozpiske demka i linka do zgloszenia 7:28/7:31 Pick, nasówał kompletnie celownik na przeciwnika przez sciane i go zabił.Wiedział że ktos tam będzie na prawidlowym wh. b+ 7:38/7:39 Dobry strzał, refleks i skill tutaj raczej. Niczego podajerzanego tutaj nie widze. b- 7:50/7:51 Zwykły fart raczej powiedział bym. Tutaj narazie niczego podejrzanego nie widać... Dodam momencik od siebie.. 16:48 Kolejny pick, wcelowany perfidnie na przeciwnika. Przez sciane zarownież kolega przeciągał celownik.... b+ 17:18 Wiedział że tam jest gracz.... Próbował się ukryć skacząc wszędzie po budynkach. I wcale się nie bał konsekwencji... b-/++ 22:29 Flick czy Trigger? lock definitywnie na głowie. b+ Kolejny moment od siebie 25:03 Pickuję na gracza jak by wiedział magicznie że tam jest z lekkim prefire'em b-/+ Po raz kolejny 25:14 Przesówa celownik na scianie mierząc gracz przez sciane 25:26 niestety tutaj niczego podejrzanego nie widziałem ze strony podejrzanego.. b- 26:34 LOCK perfidnie na głowie. WallHack b+ Nie ma co się dalej rozpisywać. Ewidetnie gracz jest ODPALONY. A ban mu się ponownie należy.... Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 14 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Znowu GRACZ CZYSTY proszę zrozumcie że ten gracz jest czysty ten zawodnik prawdopodobnie ma ograną tą mapę albo jest "tryhardem serwerowym" (bez obrazy) lubi sobie skanować całą mapę wiele razy skanuje w to samo miejsce nie trafiając większość bo to tylko skany czasem siądzie 1/10 strzałów trafi połowa akcji wypisanych przez @Shen.to opis skanów a druga połowa to peek na otwartą pozycje nic w tym dziwnego gracz dostaje UB i nie chcę widzieć KOLEJNYCH BANÓW tego pana Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 14 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi