Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. -.Nothingness.- Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Witam wszystkich w kolejnym wywiadzie! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wywiad z Jaśnie oświeconą Katarzyną I z StrefySkilla znaną jako @kocimientka Reporter: Nothingness ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dziennik nicości Nr.1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Może na początek poznajmy Twoją osobę. Jak już każdy wie na imię mi Katarzyna, niedawno ukończyłam technikum o profilu informatycznym a w sierpniu stuknie mi 20 wiosen. Interesuje się gastronomią jak i tworzeniem stron internetowych po to uczęszczałam na profil informatyczny. W wolnych chwilach uczę się do maturki, którą będę miała za niecały miesiąc. Planujesz po maturze jakieś strony z doradzaniem innym prowadzenia dobrej diety? Czy może bardziej w swój kącik dietetyczny z jakąś siedzibą? W sumie nie mam dokładnie sprecyzowanych planów co chcę robić po maturze, zbyt dużo rzeczy mnie interesuje i nie wiem co wybrać. Czy Twoje zainteresowania odbiegają dużo od tego co się uczyłaś? Czy może ze sobą współgrają? W tym problem, że są całkowicie inne i nic się ze sobą nie łączy. Czy może wymienić jakąś część z nich? a także czy starasz się je rozwijać czy też nie masz czasu może lub inne kalamacje sprawiają że niektóre z nich nie jesteś w stanie rozwijać? W większości czasu poświęcam się bardziej na przygotowywanie do nauki + panująca pandemia mi nie pozwala na zbyt wiele. Jakaś część mnie chyba chciałaby zostać wizażystką, podobno mam do tego rękę. A jak radzisz sobie w tym specyficznym okresie czasu? Chodzi jak funkcjonujesz w czasie pandemii Hmmm, dzień jak co dzień ciągle to samo.. Granieee, jedzenieee, spanieee.. Raz na jakiś czas wyrwę się na zakupy, do rodzinki albo spotkam się z przyjaciółką. Czy tęsknisz za spotykaniami, imprezami i innymi zabawami które na daną chwile są zabronione, czy też niezalecane? Czy pomimo tego ukradkiem się spotykasz i omijasz ten zakaz? Taaaak, bardzo tęsknie za imprezami.. Lubię się wyrwać z domu i czasem zaszaleć w klubie. Staram się siedzieć w domu i przestrzegać obostrzeń, które narzucają nam z góry ale zdarzy mi się czasem spotkać ze znajomymi czy pojechać do rodzinki. Widzę prowadzenie buntowniczego stylu życia A co sądzisz o tej pandemii? Ogarnia Cię lęk, może uważasz że to wszystko kłamstwo i obłuda? Czy też inne emocje wywiera to wszystko na Ciebie? Nie mam konkretnego zdania na ten temat, nigdy się nad tym nie zastanawiałam mimo, że krążą różne plotki na ten temat. Dokładnie, w tych czasach pełno jest różnych opinii, stąd pytanie. A teraz może pytanie bardziej lżejsze, lub dla Ciebie może gorzej. Jak sie czujesz przed maturą? Stres? czy mozę wręcz przeciwnie spokój Uważam, że jeśli odpowiednio się do wszystkiego przygotuję to nie muszę się niczym stresować. Na tą chwilę jestem całkowicie spokojna, nie wiem jedynie czy matura znów się nie przesunie jeśli zachorowania będą wzrastać. A jest jakikolwiek strach związany z zdaniem jakiegoś przedmiotu? Czy coś Ci szło gorzej lub lepiej przez co pewność wzrasta lub spada? Ciężko powiedzieć, czy polski czy matematyka zawsze szło mi dobrze. Zawsze nauczycielki docinały mi tekstami, że jestem leniwa i pokazuje minimum swoich umiejętności. To w takim razie jak się postarasz to uda Ci się osiągnąć wysoki wynik Czy pójście do technikum informatycznego było Twoim od dawna upragnionym marzeniem lub celem? Czy też zmieniało się często i decyzja była czymś innym kierowana? Wybór kierunku był impulsywny, bez dłuższego zastanowienia wybrałam profil informatyczny, po czym się przekonałam, że jednak to jest to. Grunt że w końcu znalazłaś. W wielu przypadkach wyborów rodzice odgrywali dużą role i nacisk. W Twoim przypadku też tak było czy jednak przyjaciele i znajomi bardziej wpłynęli? Moja mama zawsze chciała żebym poszła na gastronomię ale sama zdecydowałam, że chce iść na informatykę. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Rozumiem, był to początek dorosłych wyborów i własnego kształtowania w Twoim życiu. Bez dalszego męczenia o karierę to może opowiesz nam jak długo jesteś na sieci i jak do niej trafiłaś? Na sieć trafiłam we wrześniu, przyszłam razem z BLUU i jego serwerami, których już nie ma na sieci. A jednak skoro nie ma już sieci i tejże osoby z którą przyszłaś, to zostałaś. Czy to dlatego że nawiązałaś dobre relacje czy coś innego? Tak, szybko potrafię się dogadać z innymi ludźmi i zaprzyjaźniłam się z Shizo i Deltą, która była moderatorem strefoboxa wtedy. Czy jako aktualny moderator płonie w Tobie chęć ambicji do osiągnięcia wyższych rang czy też taki stan rzeczy Ci odpowiada i nie czujesz jakieś chęci zmian? Myślę, że jestem zbyt kontrowersyjną osobą aby mieć wyższą rangę i tak wiem, że wielu osobom nie odpowiada moja ranga. Ale pomimo tego dobrze Ci się na sieci żyje i nie masz bądź nie miałaś jakichś zatargów? A także powiedz czy aktualna ranga jest wymagająca? Pilnowanie Strefobox'a nie jest wymagającą czynnością zwłaszcza ze forum zawsze mam w karcie odpalone jak włączam przeglądarkę. To dobrze że mamy taką dobrą policjantkę na straży Dziękuje za odpowiedzi odnośnie głównej części wywiadu. Na koniec tejże części chcesz może kogoś pozdrowić? Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Dobiegła końca część pierwsza, teraz szybkie pytania ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Szybkie Pytania ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać? sprzątanie, nienawidzę sprzątać.. Pies czy kot? pies! Góry czy morze? mooooorze Blok czy dom? Zdecydowanie dom Dzień czy noc? noc Rodzina czy kariera? Kariera Film czy książka? Film Chłopak czy koleżanka/przyjaciółka? Przyjaciółka Klub czy domówka? Klub Praca czy szkoła? Praca Muzyka w telefonie czy koncert? koncert Opowiadanie komuś czegoś czy słuchanie kogoś? słuchanie kogoś Spędzenie wieczoru w domu z ukochaną osobą czy wypad gdzieś na miasto ze znajomymi? w domku z moją love 7 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 9 minut temu, -.Nothingness.- napisał: Interesuje się gastronomią No można powiedzieć, że zamawianie pizzy przez telefon to też w pewnym stopniu interesowanie się gastronomią. A tak całkiem serio to fajnie, gdyż sam od dzieciaka gotuję i z hobby przerodziło mi się to na pracę. Więc polecam mocno iść w tym kierunku. Spoczko wywiadzik. PS: Kaaaaaaaaaaaaaaaaśśśśśśśśśśśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edytowane 13 Maja 2020 przez Vixo 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 13 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Wywiad, podoba mi się nie mam zastrzeżeń, jest przejrzysty i można się trochę dowidzieć o Kasi. Pozdrawiam i daje plusa + ps. Śpiochuuuu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Wywiad zrobiony na bardzo dużym poziomie erudycyjności. Łap plusaa 1 1 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 W sumie niczego nowego się o Kasi nie dowiedziałem Z pozoru miła, ale to łajza jest.. pamiętajcie xDD Plusik za wywiad oczywiście, miło się czytało ;D 1 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 13 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Bardzo fajny wywiadzik Dobrze się czyta NIE pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 13 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Ciekawa praca, dobrze się czyta Kolorystycznie też jest w porządku. Jest parę błędów związanych z interpunkcją, ale ogólnie jest dobrze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Podoba mi się! Troszkę czcionka i kolorki z "dziennika nicości" mi nie podeszły ale to tylko moje upierdliwe "widzi mi się" Repka leci 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 15 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 No teraz Kasia plusy!!! Cenię szczerość. Wywiad propsy, +rep 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 2 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi