Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: CS:GO Nick: Krixo Imię: Kamil Wiek (dokłada data): 16 lat 19.12.2003 SID: STEAM_0:1:454642472 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: +-2h Opisz siebie: Młody piękny uśmiechnięty chłopak Lubie sie rozwijać i podejmować nowe zadania jak i pomagać co jest w tym przypadku. Bardzo łatwo nawiązuje nowe znajomości co przekształca sie na rozpoznawanie mojej osoby na sieci Dlaczego akurat Ty?: Byłem już kiedyś w Ub-teami i jestem adminem na serwerze więć myślę że potrafię rozpoznać cheater'a i też chciałbym mieć więcej obowiązków na sieci Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dobrze. Kontakt: Steam: https://steamcommunity.com/id/Krixo/ albo wiadomość na forum Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 14 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Zastosuj poprawny wzór obowiązujący w dziale. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ogromne tak? + Znajomy + Fajna Morda + Chętnie się przyda zapomoga na owej funkcji + Doświadczenie 1 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 TAK.. Doświadczenie Brak skarg na obecnej randze Fajny to chłopak ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 na tak + doświadczenie + wiek + chęci + dobrze się sprawuję - podanie Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi