Użytkownik kvozx Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Twój nick: BAN/GAG/MUTE?: BAN Nick admina banującego: Nie wiem - Nie podam poniewaz nawet nie wyszukuje mi bana na sourcebans Data i czas zdarzenia: okolo 14;30 14.05.2020 Serwer: only mirage #2 Opis sytuacji: No grałem sobie, gadam z gosciem z ktorym bylem w druzynie i po chwili dostalem bana Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/papitohehe Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 To nie był mirage #1? @Word Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Bana dostałeś na Only Mirage #1 ode mnie z powodem wh. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 @Word to wiesz co robić przyjacieluuuu Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik kvozx Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 10 godzin temu, Krixo napisał: To nie był mirage #1? @Word Sprawdzałem ip w cs oraz na forum i widocznie macie popierdolone ip XDD bo mirage #2 na forum ma to ip na ktorym gralem i na ktorym mam bana Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 17 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @PJETRAS @Łapa @elclassico @Krixo@Shen.? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Czas minął niestety Word UB Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi