Użytkownik Barti Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 "Zarejestrował się 1970.01.01 jedynie to może być data urodzenia, a nie rejestracji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 14 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Wiele razy już było to go zgłaszane, uwaga była zwracana. Najprawdopodobniej administracja poprawi błąd w najbliższym czasie. PS: Aż taki stary nie jestem, nie urodziłem się w 1970r. + gdy to zobaczyłem starałem się o rangę Weteran. D: 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi