LEGENDA Anox Opublikowano 15 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Siemka, wiem że pisałem już temacik z nutką ale kumpel wypuścił nutkę akurat teraz, chciałbym abyście wbili sprawdzić i dać znać jak wam się słucha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 No ten bit trochę nie pasuje do tego tekstu. Bardzo krótko to trwa, 6 zdań tam jest. Tylko moja opinia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Tak jak up. Ale uważam że utwór byl warty słuchania. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi