Gość Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Cześć. Mam pytanie - w jaki sposób mogę usunąć konto wraz z zawartością? Nie ma żadnej opcji, która by mi na to pozwalała niestety. Temat piszę w tym dziale, ponieważ nie ma odpowiedniego, w którym mógłbym to zamieścić. Edytowane 15 Maja 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Nie mozesz. Konto moze jedynie usunąć ktorys z właścicieli na twoją prośbę złożoną na PW Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi