Użytkownik wizZzy Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: wizZzy Imię: Marcin Wiek (dokłada data): 19 lat (22.06.2000) SID: STEAM_1:0:933244 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Praktycznie jestem cały dzień aktywny na forum jak jestem przed komputerem. Opisz siebie: Mam 19 lat, miesiąc temu ukończyłem technikum czekam teraz na maturę, interesuje się sportem oraz e-sportem, jestem miły, uczciwy, zawszę próbuję rozwiązać spór, nie wdaję się w konflikty. Lubie pomagać ludziom jeżeli potrzebują jakiejkolwiek pomocy. Dlaczego akurat Ty?: Czasami przeglądam forum, temat dotyczący banów CS GO i często widzę dużo tematów które stoją puste bez żadnej odpowiedzi od UBT, oczywiści chciałbym im pomóc aby mieli mniej pracy. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 już troszkę gram w CS GO jak widać po moim profilu STEAM więc troszkę się znam. Kontakt: FORUM/STEAM (podany jest na profilu) 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jestem na TAK -wiek -pomocny -aktywny -przyda się do pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 15 Maja 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jestem na tak + doświadczenie + chęci + wiek + podanie 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Dość zgrabnie napisane podanie. Skoro posiadasz swój własny serwer to masz spore doświadczone odnośnie SourceBans’a. Jakiś większy zażaleń/skarg co do Twojej osoby nie było. Wykazujesz się sporymi chęciami do pomocy dla naszego UnBanTeam’u, a każda para rąk przyda się do pracy. Podsumowując to wszystko, jestem na tak. Powodzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xdd1313 Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Tak + uprzejmy + ogarnięty + Kulturalny Pozdrawiam, Wera. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 15 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jestem na TAK, + codziennie widzę Cię na ts3 -> wysoka aktywność + doświadczenie i wiek + wydajesz się ogarnięty i dojrzały Widać chęci i zaangażowanie, które są dodatkowymi plusami. Uważam, że można dać Ci szansę, sądzę, że na pewno jej nie zmarnujesz. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jestem na TAK +wiek +czas który możesz poświęcić +chęci +SB i IPS +doświadczenie + umiejętnie rozróżniasz cheatera od normalnego gracza. - Poznałem Cię na tyle, że wiem, że sobie poradzisz bez problemu. Nic dodać nic ująć. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Po rozmowie na pw, uważam że szansa ci się należy, dużo ludzi także są na tak, rady zarównież ci dałem a więc wszelkie problemy zgłaszaj do Administracji CSGO lub do mnie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi