Użytkownik Heezy22 Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Nick: I NEED SOME WEED Imię: Marcel Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7.5/ ale szybko ogarniam Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/145.239.23.161:27110/top_players/?query=I+NEED+SOME+WEED Steam/Nonsteam (Link do profilu):Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198959084124/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Oczywiście że tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Myślę że trzeba ogarniać serwer i przyciągać więcej osób :) pozdrawiam ogarniam amxa odróżniam haxa od prosa :D także myślę ze moje podanie na + spędzam dużo czasu na serwerze jeśli jest nawet do grania parę osób Kontakt: Steam , forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak ps. vac jest za skinchangera pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jestem na duze tak +skladka +wiek +Lubiany przez graczy na serwerze +Gt robi swoje +Czesto zglasza mi graczy na pv +przyda sie kolejna ogarnieta osoba w ekipie +mily pomocny wobec innych graczy +steam z gra Pozdrawiam PS. Vaca tez dostalem za skinchangera Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 -z tego co widzę jeden dzień jesteś na 30 minut a potem po 3 dniach zjawiasz się na serwer i zaś grasz 30 minut -nigdy cie nie widziałem na serwerze -wiek -składka -jest nas dużo w ekipie Daj się poznać bardziej i wtedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Narazie na nie Twoja ostatnia aktywność Nowi gracze jak i użytkownicy forum cię nie znają, daj się poznać Wydajesz się spoko Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Neutralnie chodź bardziej na + + Przyda się dodatkowa para rąk na serwerze + Czasami cię widuję na serwerze. + Coś tam grasz więc wiesz o co chodzi w te karabiny. + Coś tam zgłaszasz czasami na u@ + Steam + Składka + Amxx - No tak jak up aktywność na serwerze co widać na scr nie zaskakuje. raz jesteś raz nie. - Aktywność na forum zerowa. Popracuj nad aktywnością na serwerze i forum to będzie gites majonez Pozdr. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Popraw aktywność i sprobuj za tydzień Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi