Użytkownik Amur Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Nick z CS: Admin banujący: DMN Serwer: 145.239.21.248:28035 only mirage Data zdarzenia: 15:05.2020 Opis sytuacji: Dostałem bana za wh po nieudolnym sprawdzaniu Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: onlymirage.gameclan.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:500700470&advType=steamid&Submit Edytowane 15 Maja 2020 przez Amur zły przypisany admin w punkcie nick z cs:admin banujący Odnośnik do komentarza
Użytkownik DMN Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Bana dostałeś za WH słusznie. Sprawdzałem cię dokładnie i nie raz pewnie wychylałeś na przeciwnika z pewnością, że go zabijesz i wyczekiwałeś na gracza, którego nie widziałeś. Nie tylko ja ciebie sprawdzałem, ponieważ gracze z przeciwnego teamu wcześniej z tobą grali i też się na ciebie skarżyli. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amur Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 3 minuty temu, DMN napisał: Bana dostałeś za WH słusznie. Sprawdzałem cię dokładnie i nie raz pewnie wychylałeś na przeciwnika z pewnością, że go zabijesz i wyczekiwałeś na gracza, którego nie widziałeś. Nie tylko ja ciebie sprawdzałem, ponieważ gracze z przeciwnego teamu wcześniej z tobą grali i też się na ciebie skarżyli. proszę o jakieś demko z tą podejrzaną akcją bo np ja też mogę powiedzieć na jakiegoś enemy że cheatuje i że ma dostać bana? proszę najpierw wyjść z golda potem oceniać czy lepszy gracz ma cheaty czy nie, i czemu wcześniej nie dostałem bana jak jestem na tym serwerze już ponad miesiąc Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 15 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Skoro to OM#2 to przenoszę do odpowiedniego działu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amur Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 3 minuty temu, Dershia napisał: Skoro to OM#2 to przenoszę do odpowiedniego działu przepraszam ale 1 raz w życiu jestem na forum jakiegoś serwera gdzie przenosisz ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amur Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 i co mam robić stać kampić się jak pół serwera, ja se latam bawię czerpie zabawę waląc jakieś dziwne flick shoty, ale opinia publiczna nie powinna decydować o banie bo widzę po tym co napisałeś że się trochę kierowałeś tym co mówili inni że ja cheatuje troszkę śmieszne nie uważasz ??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Nie masz bana? Podaj wycinek z konsoli Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amur Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 30 minut temu, Shen. napisał: Nie masz bana? Podaj wycinek z konsoli onlymirage.gameclan.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:500700470&advType=steamid&Submit pytałem się właściciela miałem to podać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 15 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Proszę admina banującego o rozpiske demka 48 godzin start Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 16 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Temat do zamknięcia. UB tylko wrócę do domu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi