Użytkownik galaksiomega Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Nick:BOT ❤Koala 69 ❤ Admin: ban przez serwer Serwer:Only AWP 15.05.20 koło 8:00 byłem na serwerze z rana koło 7:30 nikogo nie było więc poszłem zagrać skrzydłowy zagrałem i po skrzydłowym chciałem wejść na serwer i sprawdzić czy ktoś jest i nie mogłem wejść bo dostałem bana z powodu mi niewiadomego. Link do bana z amxbans: nie ma mnie tu. wycinek z konsoli: window resized window resized window resized Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 127 of 2795 remaining PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(54.38.142.181:30035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Failed to load image data from http://media.steampowered.com/apps/csgo/images/trans.gif **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 115 of 3127 remaining Connecting to public(54.38.142.181:30035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 54.38.142.181:30035 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Failed to load image data from http://media.steampowered.com/apps/csgo/images/trans.gif PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Edytowane 17 Maja 2020 przez galaksiomega Admin Odnośnik do komentarza
Użytkownik galaksiomega Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Jak mam dać Ci admina który mnie zbanował mnie nawet nie ma w liście zbanowanych a mam bana. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Masz zastosować się do wzoru podanego powyżej. Kopiuj-Wklej i wpisać wszystkie informacje typu: Nick/ip/sid/ wycinek z konsoli. Są to bardzo ważne informacje potrzebne by w kierunku twojego bana zacząć robotę. Koniecznie wymagamy od użytkowników wzoru podanego w odpowiednim dziale. W przypadku jego braku upominamy o jego dodanie i uzupełnienie. O czym mówi podpunkt 2 pozycja pierwsza Więc czekam na edytacje, w przeciwnym bądź razie będę zmuszony zamknąć temat i zignorować twoje " Odwołanie" @Shen.@Łapa @Krixo to jednak tyczy się Cs-Go zapraszam do pomocy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dostales bana za [SourceSleuth] Duplicate account Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 BRAK UB Grasz na AB Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi