Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban za nic

galaksiomega

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:BOT  ❤Koala 69 ❤ <3

Admin: ban przez serwer

Serwer:Only AWP

15.05.20 koło 8:00

byłem na serwerze z rana koło 7:30 nikogo nie było więc poszłem zagrać skrzydłowy zagrałem i po skrzydłowym chciałem wejść na serwer i sprawdzić czy ktoś jest i nie mogłem wejść bo dostałem bana z powodu mi niewiadomego.

Link do bana z amxbans:  nie ma mnie tu.

wycinek z konsoli:

window resized
window resized
window resized
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 127 of 2795 remaining
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites 
Connecting to public(54.38.142.181:30035) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Failed to load image data from http://media.steampowered.com/apps/csgo/images/trans.gif
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 115 of 3127 remaining
Connecting to public(54.38.142.181:30035) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 54.38.142.181:30035
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Failed to load image data from http://media.steampowered.com/apps/csgo/images/trans.gif
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

Edytowane przez galaksiomega
Admin
  • Użytkownik

Jak mam dać Ci admina który mnie zbanował mnie nawet nie ma w liście zbanowanych a mam bana. 

• Użytkownik

Masz zastosować się do wzoru podanego powyżej. Kopiuj-Wklej i wpisać wszystkie informacje typu: Nick/ip/sid/ wycinek z konsoli. Są to bardzo ważne informacje potrzebne by w kierunku twojego bana zacząć robotę. 

Koniecznie wymagamy od użytkowników wzoru podanego w odpowiednim dziale. W przypadku jego braku upominamy o jego dodanie i uzupełnienie.

O czym mówi podpunkt 2 pozycja pierwsza 

Więc czekam na edytacje, w przeciwnym bądź razie będę zmuszony zamknąć temat i zignorować twoje " Odwołanie" 

@Shen.@Łapa @Krixo to jednak tyczy się Cs-Go zapraszam do pomocy :D 

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik∙

Dostales bana za 

[SourceSleuth] Duplicate account

Pomogłem ci? Zostaw + <----

391595681_11(1).png.266673703417c8f27451903fc4c0be33.png

• Użytkownik∙

BRAK UB

image.thumb.png.aa8e46920351e92477c03b1cca367c19.png

Grasz na AB

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]