Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Regulamin: Konkurs jest organizowany dla wszystkich użytkowników StrefaSkilla.pl Aby wziąć udział w konkursie należy wstawić swoje zdjęcie w tym temacie. Na zdjęciu musi być widoczna twarz. Wstawione zdjęcia ma przedstawiać jedną osobę, bądź dodać informacje która osoba ma być oceniana. Zdjęcie z największa liczbą reputacji nadanych przez użytkowników wygrywa konkurs. W przypadku takiej samej ilości głosów rozpocznie się dogrywka. Kategoryczny zakaz upraszania się o zagłosowanie. Jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce, uczestnik jest automatycznie zdyskwalifikowany. Posty odbiegające od tematu będą również karane bez ostrzeżenia słownego. Czas na dodawanie zdjęć macie do 30.05 Nagrody: Unikatowa ranga Mister bądź Miss. Dowolna usługa premium na naszym forum. 20 złotych do wydania na wybranym serwerze naszej sieci. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka K4NGUR3K Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 7 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kocimientka Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 ha elo, sory za uwalone lustro XD 12 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Elo Elo XD 2 3 6 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 16 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Do tej pory się zastanawiam gdzie byłem trzeźwiejszy 1 4 5 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 macie coś ode mnie może ja się nadam 3 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Smerf.LaLuś Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 1# 2# #3 5 5 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Asiunia Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Też chętnie wezmę udział ^^ 5 4 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marta. Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 4 12 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FiQel Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 3 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 To i ja sie włącze do zabawy Zdjęcia z ostatnich 10 minut przymierzania i robienia pozy xDDDD Uwaga uwaga, rozpoczynasz przygodę w nieznane i musisz wybrać jednego z towarzyszy: 1) Tank (Wytrzymały, dużo obrażeń przyjmuje, mało co rozmawia przez ten hełm, niestety droga jednostka przez pancerz, mało też obrażeń zadaje bijąć jakąś pałką) 2) Palladyn (potrafi wzmacniać uzbrojenie, dobrze uzbrojony, minusy drogi w utrzymaniu, gadatliwy, świętobliwy i irytujący XDDD) 3) Bandyta, Rabuś, Włoczęga, Menel spod sklepu, ablo inaczej Kozak Z Ukrainy (Słabe uzbrojenie, tani w utrzymaniu, nie rozumiesz co pierdoli dużo chleje alkoholu i ogólnie słaba jednostka w późniejszym czasie) 4) Wojownik (Zazwyczaj ma broń z pokonanych przeciwników, uzbrojenie takie jakie sobie zebrał, chodzi w słabym uzbrojeniu bo wszystko wydał w siłe, ogólnie nie potrzeba mu nic poza siłą i pieniędzmi by na siłę wzmacniać, minusy to takie że tępy, nic nie rozumie, szybko się wkurza) 5) Jakiś randomowy Debil (Ja XD) Satanista, wygląda jak debil, tatuaże czyli po kryminale, ogólnie słaba reputacja, ale niski w utrzymaniu i mięso armatnie. Tępy trochę więc łatwo zmanipulować i ogólnie dobry bo można go przekształcić w każdą klase XDD) P.S Chciałem więcej klas ale nie chciało mi sie sprzętu szukać do każdego i weź jedną ręką rób zdjęcia a drugą sprzęt miej, ani rękawicy nie ubierzesz, ani tarczy z mieczem nie połączysz nic Przynajmniej śmieszna inicjatywa dla mnie Pozdrawiam wszystkich, miłego dnia mordeczki 2 3 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 A to ja też dodam ? 3 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Kawaler do wzięcia mam do zaoferowania, codzienne jedzenie takiego słodziaka jak ty, buziaczki 2 5 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dershia Opublikowano 17 Maja 2020 Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dodaję, bo dużo osób namawia i no wiecie jak jest DERSHIA PIOSENKARKA JAKBY KTOŚ SIĘ KIEDYŚ ZDZIWIŁ ^ LEGIT NO SCAM @PJETRASRADYJKO NA PLAŻY 2 9 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 17 Maja 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Kiedyś trzeba było wrzucić 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Maja 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi