Użytkownik czwero Opublikowano 17 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Wymagania: ➤ Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. [✔] ➤ Wiek: minimum 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość. [✔] ➤ Brak posiadania funkcji na innych sieciach serwerów. [✔] ➤ Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. [✔] ➤ Konto w grze CS:GO musi mieć status PRIME! [✔] ➤ STEAM oraz brak statusu VAC na nim. [✔] ➤ Staż na serwerze przynajmniej 20h. [✔] ➤ Kilka sensownych postów na forum. [✖] ➤ Posiadanie i używanie mikrofonu. [✔] Wzór: 1. Imię: Grzegorz 2.Twój nick na serwerze: HARI POTA 3. Aktualny wiek: 19 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Hari Pota/145.239.18.202:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: Różnie dziennie to kilka razy wbije częściej w nocy, rano i wieczorem 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Ponieważ często gdy siedzę na serwerze nie ma administratora a często się znajdzie jakiś cheater, nikt nie ma do mnie jakiś sapów, z nikim nie mam spin. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: Tak 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/haripota1122/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:78115955 02:02:02 113 0 Edytowane 17 Maja 2020 przez czwero 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik michaaas Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Jestem na Nie +wiek +sm +były admin - gt -widziałem ciebie tylko kilka razy na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka she Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Jestem na NIE +Wiek +Doświadczenie -GT -Nie widziałam Cię ani razu na serwerze -Nie wiem jaki jesteś w stosunku do graczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 XD Jestem na duże NIE +wiek +sm -GT - masz rozegrane 6 godzin - konto pod podanie Popraw aktywność i złóż podanie ponownie za tydzień Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Jestem na NIE +Wiek +Doświadczenie -gt -Nie widziałam Cię ani razu na serwerze -Nie wiem czy jesteś komunikatywny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jack Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 -GT jak dla mnie to porażka pod tym nickiem nie było Cię ani razu na serwerze od miesiąca. +Wiek +SM Zwracając uwagę na całe podanie wszystko jest w porządku i w ogóle, ale nadal największym problemem jest to GT, a wręcz jego brak więc niestety, ale jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem na NIE! +wiek +doświadczenie -nigdy cie nie widziałem na serwerze -gt Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wizz Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem na NIE +Wiek +Doświadczenie -GT -Nie widziałem Cię ani razu na serwerze -Nie wiem jaki jesteś w stosunku do graczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik xSerduszko Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem na nie! - nie widze cie na serwerze +wiek -gt +sm Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 21 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Większością głosów na Nie nic innego z twoim podaniem nie mg zrobić. Ludzie cię nie kojarzą sam cie nie pamiętam z serwera popraw aktywność i próbuj Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 21 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi