Zasłużony ArcyBM Opublikowano 18 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Ja i moja sztywna ekipa, nie zmieściliśmy się wszyscy w ławce... W większym składzie!: P.S. Co za mądrala odgadnie, który to ja na zdjęciu? Stawiam mu piwko! 3 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Niebieska bluza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Niebieska bluza, po avatarze znajomo 1 Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Toć misiaczku mam Twoich fotek troszkę na mesku, także te pytanie to chyba nie do mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Niebieska bluza jak nic 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 22 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi