Użytkownik modziuuu Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: GO Nick: Imię: Kuba modziu Wiek (dokłada data): 12.03.2004 : Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę że z 4 godzinki to napewno Opisz siebie: Jestem Kuba mam 16 lat uczeszczam do technikum na profilu elektryk. Jeżdżę na enduro i vapuje Dlaczego akurat Ty?: Chcialbym dolaczyc do ubteam aby pomagac administratorom banowac cheaterow i tez lapac. Jestem bardzo pomocny i szybko sie ucze Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:8/10 wiadomo kazdy mkze bledy jakies popelnic Kontakt:email [email protected] a steam podam rano Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Niestety ale podanie muszę odrzucić, większości wymagań leży... Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Shen. Opublikowano 18 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pomogłem ci? Zostaw + <---- ______________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi