Użytkownik dawidekpl Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Nick z csa: Bot Eugeniusz Admin banujący: D3$IK Serwer: Only AWP Data zdarzenie: 05-17-20 18:45 Opis sytuacji: Gram sobie na luzie na waszym serwie. Patrze jestem top 12, więc zacząłem troszkę więcej grać i wbiłem top 10 i nie wiem czy kogoś pupcia zabolała, że dostałem bana za WH, którego nie mam. niektórzy się może się sugerują, że mam dużo kili na arenkach z rangą chyba s4. A i dodam, że graczy łatwo usłyszeć jak ma się dobre słuchawki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 19 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 @D3$iK48h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Rozpisze demko jutro jak wrócę z pracy bo mam taki natłok obowiązków ostatnio, ze nie wiem gdzie mam włożyć ręce. Będzie to wieczorem, mysle ze jakoś około 20-21, wiec wiem ze minie 48h, ale sadze ze skoro gracz napisał odwołanie praktycznie po 40h od zdarzenia to nie zależy mu jakoś bardzo na czasie z ub. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200517-183435-28548692-awp_lego_9-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-1859.zip 0:56 wcelowanie sie w gracza przez sciane po czym jak ten sie cofnął odrazu puscił scope 1:24 celownik lecący za graczem za ścianą z myślą, że bedzie wyskakiwął przez okienko 1:30 zbyt wczesny scope i chwile później kill odrazu po picku 1:40 niby sprawdzenie reszty pozycji jednak celownik juz był kierowany na przeciwnika (fakt mógł o nim wiedzieć, bo wcześniej juz do niego mierzył, jednak było to nie do końca naturalne) 2:20 niby randomowy scan (ale warto to zaznaczyć) 3:16 jeździsz sobie celownikiem za graczem, jednak umiejętności snajperskie nie pozwoliły na zabicie przeciwnika 4:00 dość nie naturalny przeskok celownika na osobe znajdującą sie po drugiej stronie mapy 4:47 tutaj ktoś się chyba zdenerwował, że dostał scana przez scianę i nie wytrzymał 5:58 prefire na okienko (niby można sie wyuczyc perfect peeków jednak nie obrażając osoba o tak niskim skillu raczej nie ma dopracowane takich rzeczy) 6:12 kolejne zbyt wczesne wcelowanie się 7:06 kolejny rajd celownikiem przez scianę za przeciwnikiem 7:40 znowu ten celownik nie naturalnie ucieka 8:07 zbyt wczesny strzał 9:10 kolejne wcelowanie przed tym jak gracz pickanał 9:20 po raz kolejny gracz przemiszcza sie oskarżony sie wcelowuje, gracz staje puszcza scope i tak po raz kolejny, aż w końcu zabija 11:00 kolejne wędrówki celownikiem No i to tak w skrócie tyle. Pozdrawiam Dr3SiK Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Jutro wstanę to przejże demko i zobaczę co jest grane. Obejrzałem demko i troszkę się z niego dowiedziałem, tutaj są moje czasówki: 0:56 - wcelował się przez ścianę zobaczył ze gracz ucieka to zmienił pozycje 1:04 - patrzy na zoomie na graczy i wcelowuje się w najbliższą pozycję na nich na środku mapy na 2x zoom 1:24 - ponownie wcelował się przez ścianę gracz przeskakiwał ale był na ściana (bardzo go zdradziło) 1:30 - idealnie wcelowuje się w timing kiedy gracz wybiega z pozycji, nie sprawdza i innych pozycji 2:23 - randomowy strzał ale troszkę dziwny 2:48 - po raz kolejny jeździ celownikiem za modelem który jest za ścianą 4:44 - skanik przez ścianę idealnie w głowę 5:57 - prefire w okno i to bardzo szybki strzał (dziwne) 6:14 - po raz kolejny wcelowuje się w timing jak gracz wybiega, zawsze to robi przed wybiegnięciem gracza 7:04 - kolejny raz leci celownikiem za modelem gracza przez ścianę (kto tak robi?) pierw popatrzał na niego przez ścianę i się wcelował w okienko, gdy gracz przechodził do prawej to on celownikiem za nim 7:36 - kolejny raz przeskakuje celownik na model który jest za ścianą (idealnie na model gracza) 7:40 - znowu leci celownikiem za modelem który jest za ścianą 9:05 - pierw patrzy prawa stronę gdy zauważył gracza z lewej od razu się wcelował w niego 9:20 - gracz dostaje z lewej strony, ale wędruje celownikiem za modelem do prawej bo tam wybiegnie gracz oczywiście się wcelowuje 10:10 - po raz kolejny wcelowuje się przez siane na podwójnym zoomie leci celownikiem za graczem Jak dla mnie gracz grał na wspomagaczach takich jak WallHack - SPALONY 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 22 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi