Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie do bana

dawidekpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z csa: Bot Eugeniusz

Admin banujący: D3$IK

Serwer: Only AWP

Data zdarzenie: 05-17-20 18:45

Opis sytuacji: Gram sobie na luzie na waszym serwie. Patrze jestem top 12, więc zacząłem troszkę więcej grać i wbiłem top 10 i nie wiem czy kogoś pupcia zabolała, że dostałem bana za WH, którego nie mam. niektórzy się może się sugerują, że mam dużo kili na arenkach z rangą chyba s4. A i dodam, że graczy łatwo usłyszeć jak ma się dobre słuchawki. 

• Użytkownik

Rozpisze demko jutro jak wrócę z pracy bo mam taki natłok obowiązków ostatnio, ze nie wiem gdzie mam włożyć ręce. Będzie to wieczorem, mysle ze jakoś około 20-21, wiec wiem ze minie 48h, ale sadze ze skoro gracz napisał odwołanie praktycznie po 40h od zdarzenia to nie zależy mu jakoś bardzo na czasie z ub.

• Super 1
  • Użytkownik

link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200517-183435-28548692-awp_lego_9-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-1859.zip

0:56 wcelowanie sie w gracza przez sciane po czym jak ten sie cofnął odrazu puscił scope 

1:24 celownik lecący za graczem za ścianą z myślą, że bedzie wyskakiwął przez okienko 

1:30 zbyt wczesny scope i chwile później kill odrazu po picku 

1:40 niby sprawdzenie reszty pozycji jednak celownik juz był kierowany na przeciwnika (fakt mógł o nim wiedzieć, bo wcześniej juz do niego mierzył, jednak było to nie do końca naturalne)

2:20 niby randomowy scan (ale warto to zaznaczyć)

3:16 jeździsz sobie celownikiem za graczem, jednak umiejętności snajperskie nie pozwoliły na zabicie przeciwnika

4:00 dość nie naturalny przeskok celownika na osobe znajdującą sie po drugiej stronie mapy 

4:47 tutaj ktoś się chyba zdenerwował, że dostał scana przez scianę i nie wytrzymał 

5:58 prefire na okienko (niby można sie wyuczyc perfect peeków jednak nie obrażając osoba o tak niskim skillu raczej nie ma dopracowane takich rzeczy)

6:12 kolejne zbyt wczesne wcelowanie się

7:06 kolejny rajd celownikiem przez scianę za przeciwnikiem

7:40 znowu ten celownik nie naturalnie ucieka

8:07 zbyt wczesny strzał

9:10 kolejne wcelowanie przed tym jak gracz pickanał

9:20 po raz kolejny gracz przemiszcza sie oskarżony sie wcelowuje, gracz staje puszcza scope i tak po raz kolejny, aż w końcu zabija

11:00 kolejne wędrówki celownikiem

No i to tak w skrócie tyle.

Pozdrawiam Dr3SiK :)

• Użytkownik

Jutro wstanę to przejże demko i zobaczę co jest grane. :) 

Obejrzałem demko i troszkę się z niego dowiedziałem, tutaj są moje czasówki: 

0:56 - wcelował się przez ścianę zobaczył ze gracz ucieka to zmienił pozycje
1:04 - patrzy na zoomie na graczy i wcelowuje się w najbliższą pozycję na nich na środku mapy na 2x zoom
1:24 - ponownie wcelował się przez ścianę gracz przeskakiwał ale był na ściana (bardzo go zdradziło)
1:30 - idealnie wcelowuje się w timing kiedy gracz wybiega z pozycji, nie sprawdza i innych pozycji
2:23 - randomowy strzał ale troszkę dziwny
2:48 - po raz kolejny jeździ celownikiem za modelem który jest za ścianą
4:44 - skanik przez ścianę idealnie w głowę
5:57 - prefire w okno i to bardzo szybki strzał (dziwne)
6:14 - po raz kolejny wcelowuje się w timing jak gracz wybiega, zawsze to robi przed wybiegnięciem gracza
7:04 - kolejny raz leci celownikiem za modelem gracza przez ścianę (kto tak robi?) pierw popatrzał na niego przez ścianę i się wcelował w okienko, gdy gracz przechodził do prawej to on celownikiem za nim
7:36 - kolejny raz przeskakuje celownik na model który jest za ścianą (idealnie na model gracza)
7:40 - znowu leci celownikiem za modelem który jest za ścianą
9:05 - pierw patrzy prawa stronę gdy zauważył gracza z lewej od razu się wcelował w niego
9:20 - gracz dostaje z lewej strony, ale wędruje celownikiem za modelem do prawej bo tam wybiegnie gracz oczywiście się wcelowuje
10:10 - po raz kolejny wcelowuje się przez siane na podwójnym zoomie leci celownikiem za graczem

Jak dla mnie gracz grał na wspomagaczach takich jak WallHack - SPALONY

• Lubię to! 1

kosik.png.29c887db5920f2a86fc837ee0260d471.png

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

kosik.png.29c887db5920f2a86fc837ee0260d471.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]