Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

M3f3dron kolejny banik hahaha

Jajko

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: M3f3dron

Admin banujący: 

~KropeK [#w]

Serwer: FFA

Data zdarzenia: 15:08

Opis sytuacji: gram gram i ban xDD

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=17611

Wycinek bana z konsoli:-

@SzprotaNo nejmie, gram non stop tak samo - czysto, a że jesteś bez skilla to nie moja wina :D Mogłeś zauważyć, że bana dostałem jak strzeliłem przypadkowo 2 banie z full auta, admin to widział i jeśli mi pokaże gdzie kolwiek jakiś przeskok celownika na drugiego przeciwnika to mu zaklaszczę aż ;p Nie komentuj jeśli nic nie wnosisz, gadać każdy potrafi, a dowodów już brak :) Nagraj demko pov swoje jak mnie oglądasz, albo weź z HLTV i rozpisz je (lepiej nie bo tacy jak ty (bez doświadczenia) rozpiszą na b+ na pewno XDD), a nie pierdzielisz głupoty na prawo i lewo :D Miałem już 2 razy ssy robione - czysto, ban za "aima" miało iść do rozpiski, ale rozpiski nie zobaczyłem i dostałem UB :D 

@ Tery Po jednej akcji stwierdzasz że to był perfidny przeskok? XDD Jeszcze nie sprawdziłem demka ale już ide zobaczyć jak to wyglada ;p

@ Tery Normalny ruch myszką podczas full auto XD Po co miałbym pajacować? Nie wpadnę, bo nic nie mam :* 

@ largo:) Pod 1/4 zobaczysz każdą akcje na b+ nie tylko u mnie. Jeśli leci full auto to logiczne, że celownik mocno w dół? A machaniem na prawo i lewo kontroluję ten odrzut więc no :) Chodzi Ci o typa pod drewnem czy na drewnie? Spray poszedł z mojej strony, naciśnięcie LPM i przesunięcie myszki w prawo, nie rozumiem tej rozpiski :) 

Edytowane przez Jajko
  • Ha ha 1
  • skowron zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

Kolega mnie uprzedził więc Ja napiszę:

http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2005201458-de_mirage-1589979480-1589980680.zip

09:59:00   - Przeskok celownika na drugą ofiarę i jakby wiedzial gdzie pojawi się kolejny przeciwnik +b

Zastanawia mnie jeszcze początek demka, ale to być może było normalne.

@ Zbakane_OkO jestes po to aby wyłapywać takie akcję, podałem jedną akcję ale może uda Ci się wyłapać z demka inne, gość ma dziwne info i ciekawe momenty, proszę jedynie o wyłapanie innych tego typu akcji.

@ Jajko nie pajacuj bo prędzej czy pózniej i tak wpadniesz...

@ Jajko to czekamy na rozpiskę Zbakanego i po problemie ...

• Użytkownik

02:49 - celujesz mocno w ziemie full auto i go zabiłeś +/-b

04:17 - tu nawet w model nie trafiasz (nawet jakbyś trafił to byś go nie zabił jednym strzałem w klatkę, bo to był początek rundy) +b

09:59 - tak samo w 1/4 przejrzałem i jest przeskok +b

Demko spalone moim zdaniem :) 

@ Tery już wpadł..xD

@ Jajko nie wypieraj się, tylko daj pracować innym :) bądź cierpliwy :) 

• Lubię to! 1

sygnaturka.png

• Użytkownik

Witam.

Wszedłem na serwer pod koniec mapy jak dobrze pamiętam. Tylko wszedłem i zaraz wszyscy na mnie ze on ma aima itd a ja ze WTF po mału i chyba prawie wszyscy mi pisali na u@ . wiec dobra idę na spec tylko w sumie wie ze mam admina wiec napisze ze idę zapalić i poszedłem na spec i oglądałem i nagle sytuacja z 10:00 ( 09.59.00 ) i od razu maja racje  wiec nie zastanawiałem się dałem perma za aima. Tylko później po myślałem ze mogłem dać mu SS. ( nie wiedziałem ze już miał robione dwa razy )

07.10.00 - Wchodzę na serwer ( na środku pokazuje się ze wchodzę ) czyli wiedział ze admin 

07.18.00 - Zabity pierwszy jak nigdy ( bylem własnie na serwerze i czytał ze admin jest i się możne zastanawiał co ma zrobić, dziwne jak dla mnie)

09.59.00 - Nie trafiony CT a ginie i przeskok celownika ( obejrzany na 1/4 , 1/2  jest przeskok ) +b

i tez akcja mnie zdziwiła z 02:58 Fb dostaje cofa się i nagle czeka na CT i zabija go 03:00 ( mi się wydaje ze nadal miał Fb.)

PS. z poważaniem KropeK

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Jedna niby dziwna akcja, moim zdaniem kontrowersyjna i od razu, że spalony lul

Śmieszne te rozpiski dlatego mam nadzieję, że UBT rozpatrzy to w sposób profesjonalny :) 

• Użytkownik

No to zacznijmy może na spokojnie od początku demka. Fakt że Admin rozpisuje akcje którymi się sugerował i za nie dał bana lecz przy okazji możemy przyjrzeć się demku od samego początku. 

0:36 - ( tempo 1/2 pierwszy strzał nie siadł i wgl obok bani za to drugi już przeskoczył idealnie na banie ) Podejrzewam coś pod przycisk. B+

4:12- (Tempo 1/2 ) Tu również widać jak ładnie celownik idealnie wskakuje na banie. B+ 

9:59 - No tu w zwolnionym tempie ( 1/2 ) widać tak jak by celownik przeskakiwał z bani na banie po modelach bądź też może to byc efekt rozrzutu w zwolnionym tempie, ciężko mi stwierdzić. B+/- 

Ogólnie przeglądając całe demko prócz tych trzech akcji nie zauważyłem jeszcze żadnych niepokojących akcji. Podejrzewam coś że posiadasz coś pod przycisk.  Wszystkie akcje dzieją się z początku rundy to wiesz że nikt na ciebie nie patrzy bo akurat gra to możesz na sobie poszaleć. Później gdy parę osób ginie grasz normalnie. Nie mówię ze tak nie jest, mogą to być domysły ale tak to  wygląda a nie inaczej. 

@ KropeK  z jednej strony nie wiem jak mogłeś stwierdzić po tej jednej akcji ( Tak piszesz w swojej wypowiedzi wyżej ) że gracz jest spalony. Przeważnie się siedzi z 3=5 rund na spect i obczaja osobę a nie po jednej rudzie ban. ( Nie raz już się przejechałem na podobnych akcjach.)  Nie wiem czy kierowała tu na tobie wywołanie presji po przez pozostałych graczy na u@ że nie reagujesz na czitera i chciałeś szybko zapobiec temu czy po prostu stwierdziłeś sam w sobie że gracz jest spalony ( Po jednej akcji ). 

cyt. 07.18.00 - Zabity pierwszy jak nigdy ( bylem własnie na serwerze i czytał ze admin jest i się możne zastanawiał co ma zrobić, dziwne jak dla mnie)- 

Zabity pierwszy bo zraszował pochylnie i siadła bania ( o ile dobrze pamiętam), po prostu taki zbieg okoliczności. Polemizowałbym nad tym czy aby specjalnie miał padać jako pierwszy bo admin na serwer wszedł. A  dwie minuty później robi taką akcje jak powyżej ( 9:59 ).

@ GENERAL ALADEEN 1.6  @ Zbakane_OkO  Proszę o wasze wypowiedzi na ten temat. 

ze względu na zbędny spam temat przymykam. Wiecie co macie robić. 

1. W tematach mogą wypowiadać się tylko: Właściciel sieci, Administrator,  Admini (Którzy nadali bana), członkowie UnBanTeam'u oraz osoba zbanowana. Za spamowanie i niedostosowanie się do tego punktu przez innych użytkowników nie mających nic wspólnego z UnBanTeam'u, nakładany będzie warn +1.

• Super 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik

Siemka,

Ten gracz dzień szybciej tj. 19.05 gdzieś po 14 latał na aimie i to nie jest temat do dyskusji.

Nie chodzi tu o jedną akcje, Nie chodzi tutaj o staty np. 80:4

Typ cisnał beke z serwa, z admów, z graczy .

Napierdzielał z każdej broni same heady. Brał skauta i na np. 5 zabójstw tyle samo głów.

On jest na tyle bezczelny, że pisze jeszcze prośbe o UNBANA.

Pozdrawiam <:bezczelnych cziterów:>

• Super 1
  • Ha ha 3
  • |K4|Bum zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik

http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2005191351-de_dust2-1589889060-1589890320.zip

3:19  +b Silent aim
3:34 +b aim / minimalny przeskok na bańkę 
3:40 +b aim / przeskok na bańkę
4:54 +b aim / przeskok na bańkę
4:58 +b Silent aim

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Cziter zbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]