Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dershia Opublikowano 20 Maja 2020 Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Podanie na redaktora Nick: Dershia Imię: Kamila Wiek: 19 wiosen Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Z pewnością przynajmniej 7 godzin. Czasami więcej, zależnie od tego co mam do zrobienia w ciągu dnia. Każda nieobecność lub brak czasu będzie zgłoszona naczelnej. Opisz siebie: Skończyłam naukę w ukraińskiej szkole i od jesieni ruszam na studia, by podbijać Gdańsk. Jestem ambitna, lubię chwytać się nowych rzeczy i je doskonalić. Jestem miła i przyjacielska, dopóki ktoś nie wejdzie mi w drogę. Zawzięta i ciekawa świata, lubię odkrywać jego nowe zakamarki. Teraz, w czasach zarazy, spędzam czas przy komputerze i przygotowuję się do egzaminów. Dlaczego akurat Ty?: Mam sporo czasu. Myślę, że to jest jeden z głównych aspektów. Mam wiele nowych pomysłów i chciałabym się nimi podzielić. Na forum jestem praktycznie codziennie, więc nie byłoby takich sytuacji jak dotychczas. Ręce do pomocy się przydadzą, więc oto jestem. Doświadczenie: Zanim zaczęłam pomagać jako moderator i grafik miałam kilka szans jako redaktor. Wtedy nie było to tak rozwinięte jak dziś, lecz myślę, że kilka dni i nadrobię zaległości. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Uważam, że tak około 8/10. Przykładowy wywiad/artykuł: Wysłane do naczelnej na priv https://prnt.sc/skhlvb Kontakt: Preferuję TeamSpeak 2 8 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem na Tak. Polecam tą kobietę. -universalna jak klucz Francuski -doda dużo aktywności w redakcji -Doświadczenie -wiek -praca w moderacji pokazała że zna się na rzeczy i pracy -za dużo czasu ma XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Będę na tak, jeżeli byś wstawiła wywiad/artykuł dla nas/dla zwykłych użytkowników tez do oceny, nie tylko do naczelnej. W końcu jakbyś podała link do owej pracy, nikt nie miałby wątpliwości co do tego wysłania *pisząc tutaj podanie, ocena innych Twoich wypocin również powinna być wliczana* . Ogólnie jesteś osoba bardzo aktywną. Ze swoich obowiązków dobrze się wywiązujesz. Żadnych większych skarg/zażaleń jak na ten moment nie ma wobec Twojej osoby. Z tego co widzę, aktualnie chyba jest wystarczająca ilość osób, chyba że ma się ta ilość posypać. Podanie ładnie napisane, jednakże nie powinna to być kolorowanka, w tym wypadku chodzi mi tutaj o kwiatki. Starasz się o posadę, załóżmy że musisz takie CV zanieść dla swojego pracodawcy, co wtedy on sobie pomyśli, to redaktor, a nie grafik. Jak wyżej wspomniałem, będę na tak jeżeli podesłałabyś swoją pracke do oceny. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem na Tak, podanie ciekawe i dopieszczone. Fajnie się to czyta! Grafika w podaniu mnie zaskoczyła pozytywnie. Z pewnością się nadasz, powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Szczerze? Jestem na tak. Masz tak wyrafinowane doświadczenie że głowa mała. Spokojnie przydasz się w tej redakcji bo widzę że ciebie na to stać. Masz moje poparcie. Dziękuję! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem na TAK Widać potencjał +dużo czasu +wiek Rozrusza redakcje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Emm, niech stracę.. Tak ewidentnie za dużo wolnego czasu, a artykuły/wywiady jednak są czasochłonne gramatyka i ortografia na przyzwoitym poziomie masz jakieś pomysły.. pomysłowość to podstawa na tej randze ciekawa praca próbna 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xayoo Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Co by tu się rozpisywać Czas spędzany na forum i aktywność na dużego plusa Podanie jest estetyczne i przemyślane Co prawda przykładowy artykuł nie trafia w moje gusta ale jest prawidłowo i dobrze wykonany więc nie mogę mieć co do niego zastrzeżeń Znajomość gramatyki i ortografii jak najbardziej w porządku Na Tak 1 Steam Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 20 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Co tu dużo mówić Aktywność na forum + Chęci do pracy + Doświadczenie + Bardzo starannie napisane podanie + Do tego wszystkiego myślę że redakcji przydał by się powiew świeżości więc jeżeli chodzi o mnie to duże TAK. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Same plusy a więc i Ja dam swój Plus. Cytat + Wiek + Na pewno pomoże + Imie: Kamila, kojarzy mi się z "kamien z serca" + Pomagała w dziale cos tam dodać, ponadto nie obija się leci do przodu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem na ogromne TAK Kamila Jesteś aktywna, pomocna, kreatywna i ambitna, wydaję mi się, że się nadasz na redaktorkę ponieważ masz 1000 pomysłów na minute, więc why not? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi