Użytkownik Bujacz2137 Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 1. Imię: Bartek 2.Twój nick na serwerze: slim shady 3. Aktualny wiek: 17 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): 26h https://www.gametracker.com/server_info/54.38.49.145:27015/top_players/?query=slim+shady 5. W jakich godzinach grasz?: Zazwyczaj gram w godzinach wieczornych/nocnych, ale zdaża mi się zagrać w ciągu dnia. 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: Mocne 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie, nie byłem karany na żadnym forum. 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: często gram w późniejszych godzinach i niestety często o tej porze na serwer wchodzą cheaterzy i komfort rozgrywki spada do zera a bez admina nie da się nic z tym zrobić gram dość dużo więc mogę kontrolować serwer praktycznie 24/7 mam doświadczenie, byłem adminem na wielu serwerach umiem odróżnić cheatera od dobrego gracza uważam się za osobę miłą i pomocną 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/8872381 12. Twój Steam ID: 0:1:544682817 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 20 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem na TAK +mocne argumenty + znajomość SM + wiek Pozdrawiam Jasik Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 22 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Chwilowo na nie. - aktywność spadła do zera +/- rozpoznawalność +/- mikrofon, mutacja // Ostatni punkt dotyczy tego, że nie udzielasz się na czasie głosowym - przez co jesteś mało rozpoznawalny. Idzie to i na (+), bo nie przeszkadzasz w rozgrywce lub na (-) - musisz wszystkich upominać i wgl. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bujacz2137 Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Aktywnosc mogła spaść do zera, ponieważ zmieniłem nick a wtedy gametracker nie liczy czasu na tym koncie, faktycznie nie jestem zbyt rozpoznawalny na serwerze, ale nie rozumiem ostatniego punktu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 22 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Jestem na Tak -Wiek -SM -doświadczenie Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 25 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @ Opiekun Serwera1vs1 @ Administrator CS:GO ? Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 25 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi