Użytkownik∙ White Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Nick: White Imię: Kamil Wiek: 22 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7, muszę sobie przypomnieć Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/wHITe/54.38.58.82:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): nonsteam Składka[11.07zl][Tak/Nie]: niestety na razie nie mogę sobie pozwolić na to Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: bo często gram na serwerze i widzę że niektóre osoby przeszkadzają w grze, a chciałbym pomóc Kontakt: forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak @ largo:) składka nie jest obowiązkowa Edytowane 23 Maja 2020 przez White Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Zapraszam do wypowiedzi minimum 4 głosy zeby podanie zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Myślę, że szanse można dać : +Wiek +GT +/- Podanko +Mikrofon Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +GT -słabe argumenty -grasz ns, a steam obowiązkowy -składka obowiązkowa Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 z powodu braku steam niestety muszę odrzucić podanie. Jak będziesz posiadał steam to napisz ponownie za tydzien Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi