Użytkownik FreeKill Posted August 19, 2018 Użytkownik Share Posted August 19, 2018 1. Imię: Jakub 2. Wiek: za tydzień 22 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Mam w planach pomóc @Ar0n w codziennych obowiązkach @Ar0n jest na urlopie i redaktora brak Kącik stoi pusty. Mam zamiar zachęcać ludzi do udzielania się w wywiadach etc. Chcę trochę to rozkręcić 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Jak już wspomniałem brak na chwilę obecną redaktora. Gdy @Ar0n wróci sądzę, że przyda mu się pomoc. Zdaję sobie z tego sprawę, że samemu może być ciężko. Znam zasady ortograficzne, interpunkcyjne oraz gramatyczne. Jestem osobą, która potrafi dogadać się z każdym Czytanie ze zrozumieniem także jest u mnie na wysokim poziomie. Do tego wszystkiego dochodzi fakt, iż rozmawiałem z @Ar0n i jest on ZA. Uzgodniliśmy kwestie zadań i obowiązków, gdybym został przyjęty. Mam dobry kontakt z ludźmi 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Zarejestrowałem się 8 sierpnia. W ciągu tych 11 dni zdążyłem zapoznać się z siecią. Sądzę, że znam ją dość dobrze, aby ubiegać się o tą posadę. W tym czasie zostałem przyjęty na stanowisko Admina, Typera, Promotora, a co za tym idzie zrobiłem dość sporo reklam Na forum staram się udzielać, gdzie tylko mogę (oczywiście sensownie). 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Tak, miałem do czynienia z gazetką szkolną. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Link to comment
cannabis 0101 Posted August 19, 2018 cannabis Share Posted August 19, 2018 Nie minęło 7 dni od poprzedniego podania. Odrzucam Link to comment
cannabis 0101 Posted August 19, 2018 cannabis Share Posted August 19, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts