Użytkownik 2fat Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Twój nick: 2fat Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/wiktorciosek Nick admina banującego: chyba FRIK Data i czas zdarzenia: Serwer: 20.05.2020 10:07 Opis sytuacji: grałem na arenkach bo się rozgrzewałem przed faceitem. Przyszedł na serwer jakiś s e n o i zaczął mówić że mam auto bh. Później przyszedł FRIK i s e n o zaczął mówić, że mam aima. Po jakiś 5 minutach zostałem zbanowany bez żadnego powodu ani nic. Wycinek z konsoli: "Zostałeś zbanowany dowiedz się więcej na strefaskilla.pl" serwer arenki 1v1 Witam. Zostałem zbanowany na arenkach 1v1. Nie mam pojęcia za co dostałem bana. Chyba zbanowal mnie FRIK o ile ma admina patrząc na mój gameplay przez jakieś 2 min i stwierdził, że jestem cheaterem nie wiem po czym, czy jak ktoś jest lepszy od admina to od razu jest cheaterem? Chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa na unbana, ja mogę pokazać swój gameplay na arenkach , pokazać pliki gry czy co byście chcieli. Pozdrawiam Tu mój profil steam https://steamcommunity.com/id/wiktorciosek, jak coś to nie mam 200 h w tej grze tylko teraz będzie około 4000h, ponieważ miałem przerwę od Csa 3 letnia. Stare konto sprzedałem bo myślałem ,że nie wrócę do tej gry. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 21 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 @ FRIK 48h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2fat Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Ten adminek to rozpisze to demko ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2fat Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Coś mi się wydaje , że tego nie rozpiszę bo nic tam nie ma, a to że nie umie rozpoznać cheatera to już wasza sprawa , że ktoś taki jest w administracji. Mógłbym jeszcze zobaczyć jego profil faceit albo jaką ma range? Jeżeli nie rozpiszę to dostaje unbana? Edytowane 23 Maja 2020 przez 2fat Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Admin nie raczył rozpisać demka - GRACZ ODBANOWANY Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi