Użytkownik l3OT oDream Opublikowano 22 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: admina 2. Twój nick na serwerze: I30T oDream UwU 3. Nick osoby oskarżonej: Yucon 4. Dlaczego składasz skargę: za zbanowanie bez powodu 5. Data i godzina zdarzenia: 14:50 22.05.2020 6. Opis sytuacji: gram sobie na serwerze i kolega zapytał jak można mieć double jumpa odpowiedziałem że trzeba kupić vipa ale sie nie opłaca bo administracja (tu wymieniłem nicki adminów) dają bany za napisanie ez po czym yucon pisał do mnie na pv (na ss widać) nic potem na serwerze nie mówiłem w sprawie vipa i nagle banned 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): demko obecnie sie nagrywa więc nie mam jak wziąć (Connecting to public(145.239.21.248:28035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff) Edytowane 22 Maja 2020 przez l3OT oDream dodanie wycinku z konsoli Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 22 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 W czym masz problem? Skargę odrzucam, ban słuszny ! Pisałem CI nie raz jeżeli serwer Ci się nie podoba mozesz go zmienić na inny, nie Ty wolisz "mówić prawdę" na temat serwera, gdzie sam przez 3 miesiące żebraleś o vipa za darmo u mnie na pw. To jest zwykłe działanie na szkode serwera, specjalnie próbujesz każdemu wmówić jaka to nie jest administracja, tak sie składa, że chłopaki o wszystkim piszą na grupie lub konsultują ze mną prawie każdego bana. Dlatego twoich wybryków już nie toleruję, nawet zauważyły to osoby które nie grają na serwerze a są tu na sieci ! Także żegnam Pana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik l3OT oDream Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 to nie działanie na szkode tylko powiedzenie prawdy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 22 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi