Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #39 PJETRAS

-.Nothingness.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1133349964_podostrzaem.png.ad2de0022374cb5e45556935603a6e8f.png

Yaaaaaaooo, witam w odświeżonej zabawie pt: PoD OsTrzałeM :D

Na dzisiejszym celowniku znalazłe się nasz drogi administrator @ PJETRAS sprawdźmy wiec jakie zdanie mają o nim użytkownicy z całej sieci. 11 chętnych do pomocy ludzi udzieliło wypowiedź za co im dziękuję i szkoda że tylko tylu udało się znaleźć czas, ale i tak dziękuje :P 

Niech więc celownik dobrze namierzy i wystrzeli pozytywne opinie o naszym towarzyszu :D

Anonim #1

Widząc jaką radość daje mu zwalnianie ludzi ze stanowisk, mam nadzieję, że nie dam mu nigdy satysfakcji wywalenia mnie! 

Anonim #2

Pjetras - Ranga na mmie na pewno boostowana, dobry człowiek, prawie zawsze pomoże.

Anonim #3

"Piotruś, to generalnie najlepsza mordka na sieci, mimo iż na początku powstania naszej poprzedniej sieci nie mieliśmy za dobrego kontaktu, tak po miesiącu/dwóch, złapaliśmy taki super kontakt który mamy po dzień dzisiejszy. Na prawdę poznanie tej zwariowanej osoby jaką jest @ PJETRAS było super. Tyle przypałów, tyle śmiesznych akcji które możemy sobie wspominać z Piotrkiem, to nie doliczymy się. Powiem wam szczerze, nawet jeśli sypie wam się wszystko wejdźcie na TeamSpeak'a i porozmawiajcie z Piotrkiem, obiecuje wam że chwilę z nim posiedzicie i od razu wam się poprawi humor, Wiem z własnego doświadczenie wiec info z pierwszej ręki  
Tak offtopic dodam, że pamiętne śpiewanko po Niemiecku na ts'ku było hitem tego roku  
Piotruś super jesteś, nigdy się nie zmieniaj"

Anonim #4

Pjetras, gdy go poznałem, myślałem że rozmawiam z rafonixem, miał takie texty na każdego zwalało z nóg. Piotrek startował z rangi admin serwera only mirage ( cs:go) i widać jak można daleko zajść gdy się starasz, dziś widzimy go w barwach niebieskich z dopiskiem ADMINISTRATOR.

Anonim #5

Przeżycia związane z nim to dwa spotkania na tsie x_D nie znam człowieka, nic o nim nie wiem, wiem jedynie że przyszedł z innymi z duszkowego forum na strefę, nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń.

Anonim #6

Więc tak, kochany Piotrek z Bałut, to tak co mogę o nim powiedzieć, lubię i szanuje, git mordeczka, aktywny, pomocny, zabawny i kochany chłopak, który ma parcie na laski, w klubie wyrywa wszystko, nie ma dziewczyny z której by nie zadowolił, jako administrator jest świetny, zawsze pomoże, doradzi itp. KC 

Anonim #7

Piter to taka fajna osóbka ;] Choć mieszkamy niedaleko siebie, nie mieliśmy okazji się jeszcze zobaczyć. Czasami jest toxic, ale potrafi być miły i uprzejmy. 

Anonim #8

Pjoter jest super człowiekiem, bardzo miły, kochany  Fantastyczny gość 

Anonim #9

Pjetras to super przesympatyczna osoba, wyśmienity kompan do gry w Lola i śpiewania niemieckich piosenek. Nie jest ch*jem, jednak mógłby przemyśleć jedna rzecz  podsumowując, o Tannembaum!

Anonim #10

To tak o. Jest to bardzo pozytywna osoba, miła dla każdego (dopóki ktoś go nie zdenerwuje lub nie odjebie maniany) Jest ode mnie dużo młodszy, ale jest mega dojrzały jak na swój wiek. Ogólnie bardzo wspiera i jest pozytywny. Najlepszy w Cards Against Humanity, CS i najlepszy Vladimir na Summoner's Rift pod słoneczkiem. Śmieszek i dobry przyjaciel. Pociesza jak jestem w złym humorze. Robi ze mną małżeńskie kille na Mirage, kiedy trochę słabo mi idzie. Najlepsiejszy mąż, taki kochany i w ogóle cudo  

Anonim #11

Gościu wydaje w porządku. Jest bezpośredni. Wydaję się być kozakiem po tym jak się wypowiada, ale czy jest tak w rzeczywistości, czy tylko na sieci, tego nie wiem  na forum mało się udziela. Ale ogólnie nic złego nie mogę o nim powiedzieć, bo dobrze go nie poznałem.  

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Ha ha 3

Sygnatura.png

• Legends Never Die

Najlepszy <3 

• Lubię to! 1
  • Super 2

mrrr+;3.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Ostania wypowiedź dobra xD

Domyślam się tylko dwóch anonimów kto mógł to napisać >.<

• Super 1

heh1111.png

• Zasłużony

Sooo gud, damn

• Super 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Legends Never Die

Kurczę, ale dużo ciepłych słów miło się robi na serduszku, dziękuje za wypowiedzi większości się domyślam, ale są pewne zagadki pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje <3 

• Super 3
  • Użytkownik

Same pozytywne opinie :PepeLove:

• Super 2

76561198250272734.png

Steam 

• Użytkownik

Same pozytywy.. ja cie krynce :shibu:

• Super 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• -.Nothingness.- przestał(a) promować i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]