Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Konkurs organizowany z okazji dnia matki, w którym może wziąć udział każdy użytkownik. Oczywiście, jeżeli ktoś wstawi nie swoją pracę zostanie zdyskwalifikowany z konkursu i nagrodzony warnem. Aby wziąć udział należy wybrać, którąś z poniższych opcji: 1. Wykonać z tej okazji laurkę lub pracę graficzną dotyczącą dnia mamy. lub 2. Napisać wymyślony przez siebie wierszyk lub życzenia. Laurkę/pracę graficzną można wykonać w programie np. paint lub narysować ją na kartce i wstawić zdjęcie w temacie. Może to być zwykły rysunek nawiązujący do tego dnia Nagrody: Pierwsze miejsce --> 40zł psc lub przelew/paypal. Drugie miejsce --> Premium na miesiąc. Trzecie miejsce --> Premium na dwa tygodnie. (Premium ma Svipa na dwóch wybranych przez siebie serwerach, link do przywilejów --> https://strefaskilla.pl/temat/10320-przywileje-premium/ ) Swoje prace wstawiacie w tym temacie, jeśli nie masz u nas konta wystarczy się zarejestrować -> https://strefaskilla.pl/register/ Pracę będzie oceniać administracja, wyniki konkursu zostaną ogłoszone 28.05 6 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dershia Opublikowano 23 Maja 2020 Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Na górze róże, Na dole kwiatki, Za trzy dni mamy Dzień matki. Na górze róże, Na dole fiołki, Bądźmy w ten dzień jak aniołki. Na górze róże, Na dole maki, Zadbajmy o niespodzianki i przedsmaki. Na górze róże, Na dole gerbery, Co do prezentów - nie bądźmy sknery. Na górze róże, Na dole szampany, Kupmy mamie piękne tulipany. Na górze róże, Na dole kokardki, Do tego dajmy Jej czekoladki. Na górze róże, Na dole akacje, Zróbcie mamie wytrawną kolacje. Na górze róże, Na dole szczęście, Nie zapomnijcie o dobrym cieście! Na górze róże, Na dole słodkości, Okażmy mamie dużo miłości. Na górze róże, Na dole bez, Ten dzień nie obejdzie się bez szczęścia łez. Na górze róże, Na dole bratki, Bądźmy mili nie tylko w Dniu Matki. Na górze róże Na dole znów bez, Czasami najważniejszy jest po prostu gest. Na górze róże, Na dole tulipany, Pamiętajcie, kochajcie swoje mamy! 4 6 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kasztanix Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 na górze róże na dole drabina wszyscy kochają mamę bo to rodzina'' 3 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Tak wiem, piękne 2 2 7 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 23 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 23 Maja 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 W naszym życiu jest pewna osoba, której nie doceniamy. Szczególną uwagą obdarzamy ją w dzień mamy, Dziękujemy jej za to że jest, Za poświęcony czas, uwagę i chęć. Nasze mamy to prawdziwe anioły, Opiekowały się nami gdy byliśmy chorzy i odwoziły nas do szkoły. Nie łatwo nam było powiedzieć "kocham cię mamo", Ale zawsze gdy była blisko to otuchy nam dodawało, Bo nasze mamy są the best, Nie zapominajmy im tego, Masz możliwość powiedzenia jej "kocham cię", Więc zrób to kolego, bo dzień matki jest raz w roku, nie będzie drugiego. Gdy byliśmy mali, często denerwowaliśmy nasze mamy, Byliśmy źli za dane nam kary, Ale to one nauczyły nas żyć, Pokazały drogę którą mamy iść. Więc dziękujmy naszym mamom z serca całego, Zróbmy to osobiście, nie przez telefon. "Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" Zapamiętaj te słowa i w dzień matki nie szczędź jej czasu, bo nigdy nie masz pewności, czy dotrwacie kolejnego razu. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Macios2 Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Mam nadzieję, że wyszło chociaż trochę 3 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jest z tobą ,gdy jesteś chory. Wspiera Cię i pociesza w trudnych chwilach. Jest zawsze, kiedy potrzebujesz. Wszystkiego najlepszego, Netflix Mamo 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BMW E60 M5 Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 4 4 1 3 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Zasłużony Nasia ♡ Opublikowano 24 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Ez win chlopaki i dziefczyny XD 2 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik qkze. Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 KOCHAM CIE URSZULKO 2 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JuSh Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 3 3 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 25 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Nie zawsze było dobrze między nami Kłóciliśmy się, zastanawiając nad tymi bzdetami Ciesze się mamo, że jesteś przy mnie Bo bez Ciebie popadłbym w parasomnie Często Cię zawodzę i psuje naszą relacje A ty tak ciężko pracujesz na moje kreacje Spełniasz każda moją najmniejsza zachciankę W końcu przyszedł czas na niespodziankę Obiecuje Ci mamo, że się na mnie nie zawiedziesz I nie oczekuję , że przez szkołę mnie przepchniesz Kocham Cię mamo i przepraszam za każde kłamstwo Ale wiem, że z Tobą mamo osiągnę zwycięstwo. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KreC!K Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na górze chmura na dole bletka Na stole już gotowa setka We wtorek dzień matki - biegne po kwiaty A któż to pisze? - to znowu Kudłaty Chce Wam wyznać moi mili Że kwiaty są dla debili Walentynki czy dzień Matki Tylko w ten dzień kupisz kwiatki? Dla mnie to jest oklepane Kochaj zawsze swoją mamę Ja choć kwiatów nie kupuje Zawsze mamę ucałuje Czy w dzień Matki ? Bez znaczenia Nie robi to na mnie wrażenia Jestem chamem trzeba przyznać Ale szczerym, żadna pizda Duże ego i chuj z tego Warn za bluzgi? Nic dobrego Chociaż mam w to wyjebane to wciąż kocham swoją mamę Wie co mówie, wie co robie Jak to mówią "rzepkę skrobię" Dziura w sercu, ręka w gipsie A Ty ciągle jesteś przy mnie Z głupoty byłem w szpitalu Lecz ty nie masz do mnie żalu Jaram zielsko, pije łyche Jak zabraknie - kopsniesz dyche Fajny wiersz ci powiem Dershia I ja tu na swój mam -- też plan Bez finezji, lania wody seyn się sapie do mnie "po nic" "Po coś przyszedł" "kim ty jesteś" Co to ? Przesłuchania w areszcie ? Kim ja jestem - wie Kudłaty Reszcie ziomom piona, graty Dershia mówiła o konkursie Moderator z ręką na pulsie Warna złapie? Bo się spłaczę Konkurs jest to se zobaczę Chociaż piszę to na sucho Może komuś wpadnie w ucho Rzadko mówie mamie "Kocham" I choć mi nie strzela focha Nie ma co tu się obrażać Nie chce mówić - chce okazać. Pewnie już się wkurzy Dusia Warny schodzą do lamusa W końcu wiersz ma być od serca Na cenzure nie ma miejsca Kazdy kocha jak potrafi To, że rzucam tu "kurwami" Zdania swego tu nie zmienie Mamę swoją bardzo cenie Nie kalendarz o tym świadczy W maju prezent ? Bądź poważny Jak już kochasz dbaj o nią codziennie Bo jej miłość nigdy nie zwiędnie Ubiegaj się ciągle, nie stój jak pień A nie tylko w ten jeden dzień To już wyrobiony piar KreCiK pozdrawia StrefaSkilla. Bez sensu, ale jest 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wizz Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Kocham moja mame jest najlepsza Moja mama Małgorzata heheszki 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Olivierosik1321 Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Kim jest ta miła pani, zgadnijcie moi kochani? Chorym poprawia poduszki, choć nie jest pielęgniarką. Smaży wspaniałe racuszki, choć wcale nie jest kucharką. Uczy nas różnych robotek, choć nie jest panią ze szkoły. I zna lekarstwo na smutek, od razu jesteś wesoły. Wkłada nam od niechcenia cukierek w kieszeń fartuszka. Spełnia nasze życzenia jak dobra wróżka. A kiedy wkłada sukienkę nową i uśmiech oczy jej rozjaśnia To myślę, a może to królowa na chwilę wyszła z baśni? A to jest przecież moja mama tylko rysunek ją pomniejsza. Ale jest przecież taka sama tylko ,że dużo ładniejsza. JEZELI JEST TO NA NECIE TO NIE KOPIOWAŁEM WYMYŚLAŁEM TEN WIERSZ NA DZIEŃ MAMY W NIEMIECZECH. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik solved Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Tym razem bez żadnego fragmentu piosenki bo by znowu modzik się spłakał że nie mój wiersz jak nawet to nie był wiersz i z dopiskiem. Wydrukowałem i podarowałem laurkę dla mamy Edytowane 27 Maja 2020 przez solved Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Wyniki będą podane w osobnym temacie dnia 28.05 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi