Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 @ largo:) No i przyszedł ten dzień, który sprawił że pojawił się Twój cień. Cień mordeczki, która wyglądem czasami porównuje do beczki XD Przyszedł na świat sam, a spotkał wielu tam gdzie budował swoją relacje. Może trochę namówiony, ale przynajmniej teraz jestem spełniony. Spełniony że życzyłem Ci jak najwięcej, a do tego byś żył jak najlepiej. To jest wiersz o Tobie, ale nie zadumaj się w sobie Wersy i rymy tutaj tworzę, tak jak dobrą relacje z Tobą stworzę. Dwie mordeczki pójdą na piwo, tylko na jedno bo oboje ograniczamy o dziwo XD Nie no byqu żartuje, tylko na siłkę z Tobą pójdę. A to ostatnim wers mego życzenia, byś dążył do swojego marzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Najlepszegoo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Stówa Largo! Żebyś wreszcie zmądrzał! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Stoo lat Largusiu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Olga Iwanowa Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Najlepszego 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 23 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Wszystkiego najlepszego 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 23 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Wszystkiego dobrego! 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Sto lot sto lot 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Najlepszego! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Aniaa Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Najlepszego @ largo:) piczo!!! ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Są gesty, za które dziękuje się ze szczególną przyjemnością. Pamięć o moich urodzinach ma dla mnie duże znaczenie. Każde życzenia to kolejny uśmiech na mojej twarzy. Suma tych uśmiechów tworzy szczególną aurę tego dnia. Za to pragnę wyrazić wdzięczność- za te ciepłe słowa, które są jak małe promyki słońca. Jesteście cudowni! Kto nie słyszał – powtórzę – dziękuje za życzenia urodzinowe tu i teraz Kocham was mordy moje 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 24 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi