Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 23 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Nick: Czas i data zdarzenia: teraz Powód bana: Nie wiem? Dowód w postaci screenów: https://gyazo.com/ebd617b14cec94f93c9117500d5c8495 Coś od siebie: Normalny makaron na uszy był wirowany. Nic złego nie zrobiłem. Do tego jak mnie pamięciówka nie myli nie złamałem żadnego podpunktu z regulaminu. Co mam all czatboxa scrionować no tak tak XD A btw trzymajta regulamin bo jeszcze zapomnicie gdzie jest. Edytowane 23 Maja 2020 przez #FreeJeden.XD 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 23 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Witam, Twoje zachowanie na chatboxie było karygodne. Zaczynając od prowokacji, oraz zbędne komentarze w stosunku innych użytkowników były niepotrzebne. Odwołanie odrzucam. Pozdrawiam, WhiteNygga. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Supernova Opublikowano 23 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi