Donator Dumbik Opublikowano 23 Maja 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Nick: R_U_Dumb Czas i data zdarzenia: teraz Powód bana: nie wiem, nie złamałem regulaminu sb. Dowód w postaci screenów: Coś od siebie: rozmawiam z użytkownikami jak co wieczór i nagle patrzę "nie masz uprawnień do czatboxa" nie wiem o co chodzi. Edit: dostalem blokade za napisanie "zapier... do kuchni robić mi jeść" nie obraziłem nikogo, nie dokończyłem słowa, może chodziło mi o zapierniczaj? Każdy kto mnie zna, wie, że piszę często w żartach, nie na poważnie, dlstego nie wiem czemu zostałem ukarany w ten sposób. @ shinga no dobrze, ale bez przesady, nie musiałeś od razu dawać kary czasowej, wystarczyło słowo upomnienia. Edit#2 @ shinga odebrałeś to troszkę zbyt osobiście, ale i wina leży po mojej stronie. Tak jak uwzględniłeś wcześniej, nie pisaliśmy ze sobą na sb, więc tak jakby nie miałem prawa tak do ciebie napisać, za co Cię przepraszam. Więcej się to nie powtórzy. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 To ja ci w prosty sposób wytłumaczę dlaczego tak a nie inaczej. Nigdy z tobą nie pisałem/nie zamieniłem ani jednego zdania, nie lubię chamskiego i dosyć słabego zachowania na czatboxie czy to na forum, więc zostałeś w taki sposób potraktowany. Następnym razem zastanów się jakie rzeczy piszesz. #edit1: skoro tak dlugo siedzisz na czatboxie to powinienes wiedziec z czym to się je, i tak zostałeś potraktowany dosyć łagodnie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 24 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi