Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 @ Dershia [P] Jak masz na 2 imię? [O] Piotrek [P] Ile osób z sieci znasz osobiście? [O] Tak z dwie [P] Co jest najlepsze na śniadanko? [O] Jajecznica z kiełbaską Mniam [P] Jeśli merci, to które? [O] Taki z orzechami ooo [P] Przepis na udane życie? [O] "Dobra es" [P] Jaki masz ulubiony cytat? [O] "Nieważne, jak mocno uderzasz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu"~Rocky Balboa [P] Najlepszy #hot16challenge? [O] Paris'a [P] Pepsi czy CocaCola? [O] Wsm to to samo ale chyba CocaCola bo wiecie "coka" ha ha @ -.Nothingness.- [P] Czemu akurat nick Krixo? [O] Oglądałem serial Spartakus i był tam Kriksos to zrobiłem z tego Krixo [P] Jakie mordeczki lubisz wyzywać i masz z nimi luźną atmosfere? [O] Hmm w zasadzie z wszystkimi sie wyzywam i kc wszystkich [P] Czy myślałeś kiedyś o karierze E sportowej? [O] Myślałem coś tam próbowałem z @ PJETRAS ale no czas itp. nie wypaliło [P] Jakie masz marzenia byqu? [O] Iść na swoje with my love [P] Mordo czym palisz wrota? Tj czym jeździsz? Poruszasz sie etc [O] Proste że Ferrari (mój kochany rowerek bez wymiany opon od 3 sezonów XDD) [P] Jak wyobrażasz sobie dorosłość lub jak już dla Ciebie wygląda? [O] Nie myślę o niej, co będzie to będzie [P] Plany na przyszłość? [O] Tak jak w poprzednim pytaniu "co będzie to będzie" [P] Studia czy praca? [O] Proste że praca [P] wymarzona praca? [O] Nie mam jakiejś wymarzonej pracy byle za duże siano [P] Doświadczenie jakieś spore masz w jakiejś dziedzinie czym mozesz sie pochwalić? [O] W sporcie "młody ronaldinho" [P] Czemu nie pokazujesz nam swoich talentów? [O] Wole być taki cichociemny [P] Artystyczna dusza siedzi w Tobie czy moze inna dusza o której nie mówisz? [O] Proste że obłudnik sie budzi XDD [P] Nosisz maski i jakie masz podejście do masek ludzkich? [O] Nie nosze maski :v Jestem szczery dla ludzi taki zemnie realista można powiedzieć @ Xayoo [P] Czy fluxx przesadził z ilością pytań? [O] Tak dlatego jest ich teraz tak mało [P] Oglądałeś/Czytałeś jakąkolwiek część Harrego Potter'a? A Jak tak to jaką? [O] Obejrzałem wszystkie [P] Czekolada truskawkowa czy malinowa? [O] Proste że malinowa [P] Gdzie są pieniądze za las? [O] Nie ma i nie bedzie @ NOiSy [P] Uważasz, że #hot16challenge jest potrzebne? [O] Tak dzięki hot16 większa ilość ludzi zaczeła wpłaca PLN na zbiórke [P] Ulubiona piosenka, lub typ muzyki? [O] Typ rap/hip-hop/dupstep nie mam ulubionej piosenki :v [P] Ulubiona słodkość? [O] Oreo i czekolady @ fluxx [P] Jaka jest najbardziej zawstydzająca rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłeś? [O] Nie mam takiej mam wielki dystans do wszystkiego [P] Co jest najodważniejszą rzeczą jaką kiedykolwiek zrobiłeś? [O] Zajebanie lasce liścia za kurwienie sie XDDD [P] Jeśli miałbyś zarabiać pieniądze nielegalnie, jak byś to zrobił? [O] Holadia-Polska 420 więcej nie musze chyba mówić xd [P] Co może wywrzeć na Tobie największe wrażenie? [O] Walka z niedźwiedziem o kawałek mięsa [P] Gdybyś był dyktatorem, jakie prawo uchwaliłbyś jako pierwsze? [O] Najpierdalanie sie o kromke chleba wygra silniejszy krótka piłka [P] Jaka jest twoja najciemniejsza fantazja? [O] Oj nie moge powiedziec byczku bym dostał bana za nieodpowiednie treści XD [P] Co jest ważniejsze w związku - seks czy miłość? [O] Miłość chyba że otwary związek to shreks [P] Czy zdarzyło ci się coś zawstydzającego na randce? [O] Nieee bekanie itp to przerobiona rzecz i bekne sobie kiedy mi sie podoba XD [P] Czy kiedykolwiek miałeś kontakt z narkotykami? [O] A nie będę mówił bo policja przyjedzie na SSkilla i bd lipa [P] Czy chrapiesz w nocy? [O] Koledzy mi nic nie wkładali więc chyba nie [P] Czego się najbardziej boisz? [O] Lalki byczku oj tak lalki... Do kolejnego Q&A nominuje @ Dershia 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 4 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi