Użytkownik RUSSIA Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Nick: RUSSIA Wiek: 20 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: KIEDYŚ TAK Doświadczenie z amx[1-10]: SZYBKO SOBIE PRZYPOMNE (7) Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/RUSSIA/145.239.20.145:27130/ Link do steam (z grą cs 1.6): NIE Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: TAK Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego Ty?: Wróciłem do CS 1.6 surfa około miesiac temu po przerwie 2/3 lat (Grałem okolo 5lat na ss2) Wchodząc na serwer jest tak że, Albo jest 2/3 adminów na raz albo nie ma żadnego na 20 graczy. Aż odechciewa sie grac jak 20 procent serwera łamie regulamin Gram najcześciej po robocie Wiec na serwerze jestem nie za długo ale jak nawet może to pokazać TOP15 Przed resetem) dość często. Hmm, co jeszcze mógłbym dopisać xd Grałem z 5 lat ss2 na którem miałem Admina był to chyba wówczas TOP1 PL serwer to chyba tyle Pozdro Kontakt: FORUM Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK (NIE SPEŁNIAM TYLKO STEAMA) Edytowane 24 Maja 2020 przez RUSSIA LITERÓWKA Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 @ One. Oznaczę Cię bo widzę, że na forum wbijasz a tu nie zaglądasz 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi