Użytkownik RQrafal Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nick z CS: Nie mów mi teraz co mamy zadan Admin banujący: XxX_N-[-X-T^LeVel Serwer: |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [FFA] StrefaSkilla.pl Data zdarzenia: 24.05.2020 - 23:12:02 Opis sytuacji: łatwo grałem sobie na jakieś noobki i dostaje bana śmieszna sytuacja czekam na rozpiskę dema :) Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Demko na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:121001671' [AMXBans] Your IP: '80.48.68.189' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 https://www31.zippyshare.com/v/G3JvzXX9/file.html 10:02:35 - co za szybko +/- b 09:16:50 - czyżby magnez na banie? przy robieniu full auto? +/- b Odnośnik do komentarza
Użytkownik RQrafal Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Po pierwsze jakbym leciał na odpale nawet nie chciało by mi się pisać na forum ,po drugie ludzie w większości którzy grali akurat w danym momencie byli po prostu słabi nie sprawdzali nic i po trzecie mogę iść w każdej chwili 1v1 i sobie sprawdzisz te swoje magnezy na banie elo 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Nic tutaj ciekawego nie widze, jeśli chodzi o czasówki. Jedynie do czego mógłbym się przyczepić do tych twoich "locków" bardzo dobrze opanowane fullauto. Także Demko pov clear UB Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi