Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nick: @ Zbakane_OkO Z jakiej rangi rezygnujesz?: opiekuna DD2#1 Powód rezygnacji: Degradacja z rangi opiekun UBTeam bez podania powodu. 1 2 3 3 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 24 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Powodem Twojej degradacji było to, że nie wykonywałeś swoich obowiązków należycie. A więc jeśli chcesz to mogę napisać. Jako opiekun UBT powinieneś czuwać nad porządkiem w danym dziale. Ale od pewnego czasu nie było z Tobą kontaktu i owoce tego można zauważyć w tematach. Dałeś ub jednemu z użytkowników, gdzie jego demko było spalone. Demo było sprawdzane nie tylko przeze mnie, ale również przez właściciela serwera. Chciałem zorganizować spotkanie na ts3, aby wszystko wyjaśnić, ale Ty wolałeś zdegradować członka ubt, chociaż on dużo robi w dziale i stara się. Pomimo zmiany Twojej decyzji i przywróceniem go z powrotem na rangę ub, to kolejny raz go zdegradowałeś. Podważyłeś moją decyzję i nie tylko moją. Co też mi się nie podoba. Tyle myślę, że wystarczy. Pozdrawiam. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi