Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 1. Imię: Sebastian 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Co chwile doglądam czy to co jest na CB, czy też jako redaktor patrząc na grupę i posty doglądając swojej roboty. Oczywiście jako moderator będę miał więcej przydziału i obowiązków toteż inaczej będę to brał pod uwagę i bardziej skupię się na pewnych rzeczach. 4. Co chciałbyś zmienić: Na sieci wszystko jest zmieniane na bieżąco, jeżeli jest jakiś problem to się rozwiązuje i nie tyle co zmienić a dodać i bardziej usprawnić czy dodać coś od siebie, tzw dać trochę swojej pracy. 5. W czym chciałbyś pomóc: Szczerze? Słyszałem że jako moderator są prowadzone eventy i różne takie szersze zabawy typu np karaoke. Myślałem że jako redaktor będę prowadził i bawił się z innymi użytkownikami. Chcę wprowadzić wiele zabaw, pomysły przyjdą z czasem w zależności od tego jak użytkownicy chcą bo nic na sile, budować a nie zmuszać Jestem w stanie też poświęcić czas na regulaminy, doglądanie spraw moderacyjnych. Cóż rzec chce także dostać rangi by mieć wpływ i coś robić dla innych by zachęcać w stylu dobrej atmosfery i żeby się bawić razem 6. Dlaczego akurat ty: Uważam że jestem aktywny, jestem jakoś znany przez jednych bardzo pozytywnie, przez innych tak mieszanie przez pewne rzeczy ale ogólnie dogaduje się z każdym i nie miałem żadnej kłótni czy coś z nikim, aczkolwiek jak ktoś wziął coś poważnie to chętnie pogadam i mam czas. Nie szukam chaosu tylko chce coś zbudować tutaj, to jest moja druga sieć i jeżeli się ona także rozwali a tyle poświecę tutaj to będzie mi smutno. Na poprzedniej do końca chciałem utrzymać ludzi razem, ale ludzie mnie wiele zdradzali przez co trafiłem tutaj gdzie nikogo nie ma by zbudować coś od początku. Jeżeli nie dostane awansu na moderatora to uznam że nie zasługiwałem i będę próbował pokazać za jakiś czas swoją prace i chęci coś dla sieci zrobić, jeżeli zaś zostanę wybrany to zrobię wszystko co będzie w moim zakresie i skupię się na tym, przykładem może być praca w redakcji ale to oczywiście inne obowiązki. Cóż więcej rzec, można ze mną pogadać by sprawdzić jaki jestem i jak pracuje Ktoś znany kiedyś powiedział "Jesteśmy tacy jakimi nas widzą inni..." lub coś podobnie Pozostawiam w waszych rękach mój los, miłego 7. Staż na forum: Rejestracja 10 Marzec kiedy pojawiłem się na Venatuss, potem fuzja bodajże 28 kwietnia. Tak to mogę jedynie napisać funkcje naczelnego redaktora i organizatora wielu eventów i zabaw na poprzedniej sieci, do tego admin ts3 i ogólnie dużo siedziałem na forum niestety nie pokaże dowodów niestety bo sieć już nie istnieje... 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Na tej sieci nie miałem jeszcze z nim do czynienia, lecz na poprzedniej miałem podobne zakresy pracy co moderator. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Jestem na Tak + Wiek + Doświadczenie + Chęci + Dobrze napisane podanie + Jesteś ogarnięty i masz wiele pomysłów Pozdrawiam ? 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 25 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 + czas i aktywność na forum poprawiona ostatnio, więc plus + jako redaktor sumiennie i dobrze wykonujesz swoje zadania + wiek + masz dużo pomysłów, zapał do pracy, ciągle chcesz coś wprowadzać nowego, by było lepiej, cenię za to Na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Troszkę oleju w głowie masz. Jak najbardziej skory do rozmowy. Wielokrotnie pytałeś, dopytywałeś o coś - chciałeś robić dobrze, chciałeś i chcesz coś zmieniać, to coś bardzo ważnego. Po co osoba, która nic nie będzie wnosić. Podanie okej, nie ma się do czego przyczepić. Jestem na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Jestemmmm na tak +poprawiona aktywność + dość ogarnięta osoba + duże chęci 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Junior ^ Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Na TAK + Chęci + Wiek + Czas 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Jestem na TAK + ogromne chęci + doświadczenie + wiek + dlaczego ty + podanie Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Na Tak + Wiek + Czas + Doświadczenie + Podanie + Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 26 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 + Wiek + Doświadczenie + Podanie + Ogarnięty Jestem na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 wiek doswiadczenie podanie staz na tak Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi