Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] Nothingness

-.Nothingness.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Sebastian
2. Wiek: 20
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Co chwile doglądam czy to co jest na CB, czy też jako redaktor patrząc na grupę i posty doglądając swojej roboty. Oczywiście jako moderator będę miał więcej przydziału i obowiązków toteż inaczej będę to brał pod uwagę i bardziej skupię się na pewnych rzeczach.
4. Co chciałbyś zmienić: Na sieci wszystko jest zmieniane na bieżąco, jeżeli jest jakiś problem to się rozwiązuje i nie tyle co zmienić a dodać i bardziej usprawnić czy dodać coś od siebie, tzw dać trochę swojej pracy.
5. W czym chciałbyś pomóc: Szczerze? Słyszałem że jako moderator są prowadzone eventy i różne takie szersze zabawy typu np karaoke. Myślałem że jako redaktor będę prowadził i bawił się z innymi użytkownikami. Chcę wprowadzić wiele zabaw, pomysły przyjdą z czasem w zależności od tego jak użytkownicy chcą bo nic na sile, budować a nie zmuszać :D Jestem w stanie też poświęcić czas na regulaminy, doglądanie spraw moderacyjnych. Cóż rzec chce także dostać rangi by mieć wpływ i coś robić dla innych by zachęcać w stylu dobrej atmosfery i żeby się bawić razem :D 
6. Dlaczego akurat ty: Uważam że jestem aktywny, jestem jakoś znany przez jednych bardzo pozytywnie, przez innych tak mieszanie przez pewne rzeczy ale ogólnie dogaduje się z każdym i nie miałem żadnej kłótni czy coś z nikim, aczkolwiek jak ktoś wziął coś poważnie to chętnie pogadam i mam czas. Nie szukam chaosu tylko chce coś zbudować tutaj, to jest moja druga sieć i jeżeli się ona także rozwali a tyle poświecę tutaj to będzie mi smutno. Na poprzedniej do końca chciałem utrzymać ludzi razem, ale ludzie mnie wiele zdradzali przez co trafiłem tutaj gdzie nikogo nie ma by zbudować coś od początku. Jeżeli nie dostane awansu na moderatora to uznam że nie zasługiwałem i będę próbował pokazać za jakiś czas swoją prace i chęci coś dla sieci zrobić, jeżeli zaś zostanę wybrany to zrobię wszystko co będzie w moim zakresie i skupię się na tym, przykładem może być praca w redakcji ale to oczywiście inne obowiązki. Cóż więcej rzec, można ze mną pogadać by sprawdzić jaki jestem i jak pracuje :D Ktoś znany kiedyś powiedział "Jesteśmy tacy jakimi nas widzą inni..." lub coś podobnie xD Pozostawiam w waszych rękach mój los, miłego :D
7. Staż na forum: Rejestracja 10 Marzec kiedy pojawiłem się na Venatuss, potem fuzja bodajże 28 kwietnia. Tak to mogę jedynie napisać funkcje naczelnego redaktora i organizatora wielu eventów i zabaw na poprzedniej sieci, do tego admin ts3 i ogólnie dużo siedziałem na forum :D niestety nie pokaże dowodów niestety bo sieć już nie istnieje... 
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Na tej sieci nie miałem jeszcze z nim do czynienia, lecz na poprzedniej miałem podobne zakresy pracy co moderator.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1

Sygnatura.png

• Użytkownik

Jestem na Tak

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ Chęci 

+ Dobrze napisane podanie 

+ Jesteś ogarnięty i masz wiele pomysłów  

Pozdrawiam ?

• Super 1
  • Legends Never Die

+ czas i aktywność na forum poprawiona ostatnio, więc plus 

+ jako redaktor sumiennie i dobrze wykonujesz swoje zadania 

+ wiek

+ masz dużo pomysłów, zapał do pracy, ciągle chcesz coś wprowadzać nowego, by było lepiej, cenię za to 

Na tak 

• Lubię to! 1
  • Super 1

mrrr+;3.gif

Troszkę oleju w głowie masz. Jak najbardziej skory do rozmowy. Wielokrotnie pytałeś, dopytywałeś o coś - chciałeś robić dobrze, chciałeś i chcesz coś zmieniać, to coś bardzo ważnego. Po co osoba, która nic nie będzie wnosić.

Podanie okej, nie ma się do czego przyczepić.

Jestem na tak.

• Super 1
  • Przykro mi 1
  • Użytkowniczka

Jestemmmm na tak

+poprawiona aktywność

+ dość ogarnięta osoba 

+ duże chęci

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

Jestem na TAK

+ ogromne chęci

+ doświadczenie

+ wiek

+ dlaczego ty

+ podanie

Powodzenia! :) 

• Lubię to! 1

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

• LEGENDA

Na Tak 

+ Wiek

+ Czas 

+ Doświadczenie

+ Podanie 

+ Ogarnięty 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Legends Never Die

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ Podanie 

+ Ogarnięty 

Jestem na TAK 

• Użytkownik∙

doswiadczenie

podanie

staz

na tak 

olokorawawa.gif

• LEGENDA

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

76561198203268992.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]