Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: CS GO Nick: fluxx Imię: Mateusz Wiek (dokłada data): 03.02.1997' SID: STEAM_0:0:93739262 Znajomość AMXX* SM(1-10): 7-8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Obecnie od 4-6 godzin codziennie, później jak dojdzie praca to system zmianowy 2/2 (raczej większość wie jak to wygląda). Opisz siebie: Sarkazm, ironia i dystans do siebie + jak parę osób mówi.. mam głos pana klepanego w ramię przez prokuratora ;-; Co tu dużo pisać... jak ktoś chce się dowiedzieć więcej to zapraszam do mojego tematu z przywitaniem na forum -> KLIK Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że przyda się jednak ta dodatkowa para rąk do pomocy. Wiadomo przy większej liczbie osób w UBT zawsze to idzie sprawniej, użytkownicy nie muszą czekać kilka dni na rozwiązanie tematu ze swoim banem czy zgłoszeniem na innego gracza. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, wielokrotnie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Pro graczem może nie jestem, ale imo coś tam umiem poklikać w tą gierkę.. więc łączy się to z rozpoznaniem osoby potrafiącej grać, a używającej wspomagaczy. Na randze admina myślę, że nie ma co do mnie zastrzeżeń. Żadnych odwołań z "niesłusznych" banów również nie było, więc można stwierdzić, że mam skuteczność 100% hah Kontakt: Steam/Forum 2 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 25 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na tak +Wiek + znajomość sm + Aktywny + Pozytywny +Chętny + potrzeba bo się nam ubt wykrusza 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 25 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 + ogarnięty + dojrzały + doświadczenie + wiek + dyspozycyjność + znajomość sm Pierwszego dnia jak Cie spotkałam, przybiegles na kanał z pytaniem czy możesz rozpisać demko za admina, bo trochę, według Ciebie, nie zrobił tego dobrze. Jak dla mnie nadajesz się na to stanowisko, tym bardziej, że przyda nam się dodatkowa pomoc w UBT. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Jestem na TAK + wiek + znajomość sm + doświadczenie Po przeczytaniu twojego podania jestem w stanie stwierdzić, że jesteś sumienny i jak najbardziej nadajesz się na to stanowisko. Powodzenia! Edytowane 26 Maja 2020 przez LEGENDAR Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +wiek +podanie +dojrzały +aktywny krócej pisząc TAK Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Jasne że na TAK. +Wiek, +Doświadczenie, +Znana osoba na sieci, +Już raz zaprezentował swoje umiejętności w ocenianiu pod jednym odwołaniem, +Aktywny na Forum. Powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Temat do zamknięcia, straciłem chęci 3 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 27 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi