Użytkownik Nexe Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 1. Imię:Olaf 2. Wiek: 17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2h 4. Co chciałbyś zmienić Muzyka dla gracza mvp . 5. W czym chciałbyś pomóc: W banowaniu cheaterów poprawieniu atmosfery. 6. Dlaczego akurat ty: Bardzo chciałbym grac na tym serwerze lecz bez cheaterów wydaje mi się że jestem lubiany i potrafie zarządzać. 7. Staż na forum:Gracz 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 25 Maja 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na nie, nie spełniasz PONIŻSZYCH WYMAGAŃ: Minimalnie 18 lat, 10 dni online, Minimalnie 300 postów, Rozpoznawalność oraz aktywność, Znajomość ortografii i zasad pisowni, Wysoka kultura osobista, Brak ostrzeżeń na koncie. Na profilu masz 2004 czyli 16 lat według roku, jakim cudem napisałeś, że masz 17? jesteś podróżnikiem w czasie? Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 25 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Zrobiłeś z tego co widzę konto pod podanie, co jako starającego się na pozycję moderatora, automatycznie Cię skreśla. Poza tym, z tego co tutaj czytam, to najwyraźniej pomyliłeś pojęcia moderatora z adminem serwera. Jak dla mnie do odrzucenia. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Co? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi