Użytkownik Koteł. Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Skąd wyjeżdża czołg ? Zachęcam do pisania śmiesznych i kreatywnych odpowiedzi. Pokrótce polecam przeczytanie regulaminu Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 25 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Ja opowiem tą historię, bo chyba nie każdy zna. @ Kudlaty popraw w razie co. Jako, że mnie w kołysce bujał Putin to i wtedy, kiedy na Ukrainie mnie zostawił, by Rosję podbijać postanowił mi podarować czołg, żeby łatwiej w życiu było. Czołg trzymany jest pod łóżkiem, czasami w garażu. Używany jest od dzieciaka, szczególnie pomaga w jeździe do szkoły. Jednak najlepiej się przydaje kiedy jest się spóźnionym! Wtedy zamiast do czołgu należy wsiąść do lufy i nawet z kilometra, tyle że przycelować dobrze trzeba! Poprosić kolegów z klasy o otwarcie okna i siuuuu lecimy! I jesteśmy w klasie. Nawet nie jesteśmy spóźnieni! Polecam każdemu, jeśli ktoś chce to zagadam z Putinkiem i załatwię jeszcze kilka sztuk takich super rzeczy Polecam się, Dresiara. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Czołg to podobno only od @ Dershia z chaty. Chyba potwierdzone info bo @ Kudlaty gadał, że ona czołgiem wszędzie tam na ty Ukrainie popierdziela xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Tą edycje wygrała @ Dershia , zapraszamy do kolejnej edycji już niebawem @ Dusia bardzo proszę o przyznanie nagrody dla solenizantki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi