Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 25 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Siemanko, jeżeli zły dział bądź co bądź to najmocniej przepraszam ale nie wiedziałem gdzie napisać. Sprawa wygląda tak że gdy nadaje bana w bansie to wpisuje powód wiadomo i logiczne lecz po dodaniu bana powodu bana nie widać. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy wszyscy ale chciałbym to wyjaśnić żeby nie było później jakich kol-wiek niedomówień i domysłów. Proszę o niezwłoczną pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam Bum Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 26 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Rozmawiałem z @ Trivor na ten temat. Zajmie się tym. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Maja 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=18055 Jakoś ja dałem i widać To naprawilem, bylo ustawione ze tylko w formacie STEAM_ czytało, VALVE tez juz powinno czytac. Co do powodow, nie widze zadnych nieprawidlowosci. Znajac zycie nie zaznaczasz tego Powinno wszystko działać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Temat do zamknięcia, najwidoczniej coś przeoczyłem, dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 26 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi