Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: CS GO Nick: LEGENDAR Imię: Dominik Wiek (dokłada data): 13.01.2004 SID: STEAM_0:0:107948571 Znajomość AMXX* SM(1-10): 9 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dziennie jestem w stanie poświęcić od 3 do 6 godzin. Opisz siebie: Nazywam się Dominik mam 16 lat. Uczęszczam do technikum o profilu mechatronicznym. W wolnym czasie lubię spotykać się ze znajomymi i oczywiście grać w cs'a. Dlaczego akurat Ty?: Doskonale wiem na czym polega rola UBT i jak ważna jest rozwaga w tym co robi. W swojej karierze byłem już administratorem na wielu serwerach oraz wcześniej pełniłem rolę UBT na innej sieci przez co mam już wysokie doświadczenie na tym stanowisku. Nigdy nie dokonuje pochopnych decyzji. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście. Posiadałem takie rangi jak: właściciel serwera, opiekun serwera i UBT. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mam przegrane ponad 4k godzin w cs:go licząc w tym inne konta. Kilka razy wbiłem rangę "Global Elite" a na faceit aktualnie posiadam 6 lvl. Poprzez moje doświadczenie jako administrator i UBT wydaje mi się, że z łatwością jestem w stanie rozpoznać cheatera. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/LEGENDAR9393/ https://strefaskilla.pl/profil/9370-legendar/ Edytowane 26 Maja 2020 przez LEGENDAR 3 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 26 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 JEstem za daniem szansy czyli na TAK + Znajomość SM +/- Wiek + Ogarnia + Miał już UBT + 4k w csgo to nie jest mało 2 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 26 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Dojrzały Wiek myślę, że okay Wydajesz się być ogarnięty Doświadczenie w UBT Podanie nawet okay Na tak 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Istna Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Cieszę się bardzo,że do tego doszło i złożyłeś podanie. Znam Cię i wiem,że jak najbardziej się nadajesz na to stanowisko. +wiek +doświadczenie +zawsze mogę na Ciebie liczyć Zdecydowanie jestem na TAK. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZooM Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Na TAK + SM + Doświadczenie + Wiek + 4k godzin w CSGO 1 Think outside the box Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 26 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Ładnie napisane podanie + Znajomość SM + Wiek + Ilość godzin w csie + Doświadczenie jako UBT + Do tego znam cię osobiście i wiem że jesteś ogarnięty więc ode mnie zielone światło 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Junior ^ Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Na TAK + Wiek + Staż + SM + Doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 21kubi37 Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Jestem na Tak +wiek +sm +doświadczenie + ilość godzin w cs:go 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gumiak Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Jestem na TAK + Wiek + Staż + SM + Zaangażowanie, które jest na wysokim poziomie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 27 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Przyjmuję. Potrzebny UBT csgo. Zgłoś się do kogoś po odbiór do kogoś na ts3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 27 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi