Donator Dumbik Opublikowano 26 Maja 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Nick z CS: R U Dumb? Stupid? Or Dumb? Huh? Admin banujący: brak Serwer: ONLY DD2#2 Data zdarzenia: 26.05.2020 Opis sytuacji: po całym dni spędzonym z mamą chciałem wejść sobie na serwer i potestować nową myszkę, o której wspominałem niejednokrotnie na SB i wyskakuje mi takie coś (patrz niżej) Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : VG [AMXBans] Powod : ' Wykryto czita ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.156.34 ' [AMXBans] =============================================== Problem naprawiony,do zamknięcia Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi