Użytkownik NafazowanY Posted August 20, 2018 Użytkownik Share Posted August 20, 2018 Nick z Cs'a: NafazowanY Admin banujący: Ban z automatu, poprzez konsolę Serwer: Jailbreak Data zdarzenia: 2018-08-20 Opis sytuacji: Otóż.. Wchodząc na serwer poraz pierwszy zostałem z automatu zbanowany za STEAM ID CHANGER.. Zapomniałem, że mam jeszcze te pliki w folderze CS 1.6.. Już je usunąłem.. Nie było to celowe bo jak już mówiłem wszedłem pierwszy raz na serwer i tu takie cos Przepraszam za mój błąd pliki już zostały usunięte, proszę o wyrozumiałość. Proszę o ub. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=3516 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: V͇̿I͇̿P͇̿| [JailBreak][Zabawy][Gangi]StrefaSkilla.pl[Ruletka] @pukawka.pl [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'Changer SteamID [#1]' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1773390261' [AMXBans] Twoje IP: '89.161.62.25' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'NafazowanY' dostal bana na '1 tydzien'. Powod: 'Changer SteamID [#1]' Admin: V͇̿I͇̿P͇̿| [JailBreak][Zabawy][Gangi]StrePan_Pikacu killed self with trigger_hurt ] mp3 stop [AMXBans] 'NafazowanY' dostal bana na '1 tydzien'. Powod: 'Changer SteamID [#1]' Admin: VIP| [JailBreak][Zabawy][Gangi]StrefaSkilla.pl[Ruletka] @pukawka.pl Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Spra Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts