Użytkownik Tajemniczy Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Twój nick na serwerze: Tajemniczy Mysi Sprzęt Nick admina banującego: Luci Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 23:25 05-26-20 Serwer na którym dostałeś bana: AWP NOSCOPE BH Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Robie BH i gracz leci na przeciwko mnie przelatuje brzezemnie ja sie odwracam szybkim flickiem i go zabijam Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.cloudh.pl/index.php?p=banlist&searchText=tajemniczy&Submit=Szukaj Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 26 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 @ luci 48h na rozpisanie demka. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luci Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 A więc tak Tajemniczy Mysi sprzęt grał podejrzanie już od kilku dni, więc go sprawdziłem podczas grania z nim i 2 osobami powiedziałem że mam lagi i że zaraz idę ,jednak wpisałem komendę sm_spect. Gracz który pisze teraz odwołanie powiedział coś w stylu że już mnie nie ma więc pora grać na poważnie. Po 1 minucie odpalił AimLocka celownik automatycznie skakał mu z jednej osoby na drugą. Zabijając przy tym wszystkich graczy (raz nawet zatrzymał mu się na AFKU przez co nie zabił osoby którą chciał ) Dziwi mnie że wogóle pisze to odwołanie skoro tak perfidnie hackował na serwerze. Sądzę że dokładniej nie mogłem tego rozpisać. @wizZzy Odnośnik do komentarza
Użytkownik luci Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 23:00 Podejrzane strzały 23:5 Celownik przeskoczył na afk 23:10 Wyłączył haxy 23:20 Włączył AimLocka nie ukrywał się 23:21 Celownik skacze mu z gracza na gracza 23:22 Celownik zatrzymał mu się na afku 23:25 Zbanowany Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tajemniczy Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) po pierwsze nic takiego nie powiedziałem i nic nie odpaliłem prosze sprawdzic demko i co to za smieszne rozpisanie wszystkiego 23:00 Podejrzane strzały 23:5 Celownik przeskoczył na afk 23:10 Wyłączył haxy 23:20 Włączył AimLocka nie ukrywał się 23:21 Celownik skacze mu z gracza na gracza 23:22 Celownik zatrzymał mu sięna afku 23:25 Zbanowany (nie chodzi mi o forme tylko ,,podejzane strzały,, np. to są noscope ludzie wszystko sie moze stac. ,,Włonczył haxy,, ską mozesz wiedziec czy cos włonczyłem czy nie xdd, powinny byc konkrety jedyny powod bana to ból dupy ze przegoniłem go w topce , jak juz chciało mi sie konto zakładac na forum i pisał to nie chciałęo by mi sie jak bym był odpalony, i w zyciu nie grał bym odpalony a co dopiero na starym koncie Edytowane 27 Maja 2020 przez Tajemniczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik luci Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 sprawdźcie demko to zobaczycie jak powiedział tajemniczy mysi sprzęt w takich sprawach się nie myle 2 graczy może potwiedzić wszystko co się tam stało Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 @ Tajemniczy daj demko bo z informacji które dostałem to perfidnie oszukiwałeś... Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Zamykam temat bo robi się nie potrzebny spam, później sprawdzę demko i dam werdykt! Będę w domku to zobaczę, raczej tak dopiero późnym wieczorem. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 27 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 + Czysta sytuacja +/- Podejrzana akcja - Spalony 23:00 +/- Dziwne strzały. 23:5 - Bardzo podejrzane przeskoki celownika. 23:20 - Celownik blokuje się na modelu gracza. 23:21 - Celownik ponownie blokuje się na przeciwniku. 23:22 - Celownik blokuje się na modelu. Podsumowując. Podczas oddawania strzału twój celownik zawsze blokował się na środku modelu przeciwnika. Na demku ewidentnie widać, że posiadasz wspomaganie celowania do tego źle skonfigurowane Odwołanie odrzucone! Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 27 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi