Użytkownik∙ hk. Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Cześć! Przychodzę do Was z pomysłem, aby zmienić range *użytkownik*. Na co zmienić? Otóż na *mężczyznę*. Dla jednych może być bezsensu opcja, ale dla innych takich jak ja, którzy lubią eksperymentować i dodawać coś nowego, może to być dość fajne rozwiązanie żeby wyjść z już przestarzałej rangi na unowocześnioną/uniwersalną. - Kolor rangi pozostałby taki jak jest, jedynie co by się zmieniło to: nazwa na *mężczyznę* oraz nowa ikonka obok rangi. - Wszystko jest do przedyskutowania. Tutaj podaje przykłady jak ta ikonka mogłaby wyglądać. Uprzedzam, iż zawsze można zmodyfikować propozycje wyglądu. Hej! Skoro jest dobrze nam znana ranga *kobieta* to czemu nie mogłaby zostać wprowadzona nowa o nazwie *mężczyzna*. Zostawiam Wam ową propozycje do oceny. Pozdrawiam. 9 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 27 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Jak dla mnie to fajna propozycja 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 27 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Fajne odświeżenie, coś nowego, jak najbardziej za! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KreC!K Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Jak dla mnie eleganckie, wizualnie nawet taka mała rzecz jest ciekawa dla oka. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FiQel Opublikowano 27 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 jestem za kocham tego pana ale tak na serio to tak fany pomysł 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 28 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Naprawdę fajny i ciekawy pomysł wprowadzający trochę świeżości na forum. Kapelusz i wąsy to mój faworyt . Jak najbardziej chciałbym, aby to weszło w życie. Wielki Plus! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marcelekbad Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Jestem zdecydowanie na tak 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 28 Maja 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Dobrze, walczmy o równouprawnienie, jak najbardziej ZA! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Ciekawa inicjatywa, fajna ikonka, moze jeszcze lekko szarawy kolor rangi. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Jestem na wielkie TAK. Pomysł jak najbardziej trafny i tak jak przedmówca wyżej, walczmy o równouprawnienie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Maja 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Saama to kiedyś proponowałam jak dla mnie jak najbardziej na plus albo żeby były rangi kobieta i mężczyzna lub użytkownik i użytkowniczka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 28 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Również jestem na wielkie TAK, fajna propozycja, myślę że tak jak jest napisane powyżej, doda to trochę nowości na forum. Tak jak napisałeś wyjdziemy z tej przestarzałej rangi Użytkownik :d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wizz Opublikowano 29 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 jak dla mnie spoko pomysl jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 31 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Jak dla mnie okey, fajnie odświeżyć choć trochę forum,ale zastanowił bym się czy nie dodać tego razem z nowym stylem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 5 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 @ Trivor @ DizZy @ WhiteNygga Proszę o decyzje,temat stoi już parę dni. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 5 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Wydaje mi się że skoro mamy rangę kobiety można zobaczyć jak to będzie zawsze to coś nowego. W dniu 28.05.2020 o 21:19, Dusia napisał: lub użytkownik i użytkowniczka Uważam że to brzmi lepiej niż mężczyzna / kobieta. 4 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 @ Właściciel @ Head-Admin ? Ostatecznie, jaka decyzja? 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi