Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

V3lir esp ?

RANDOM

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. ril3V po odwróceniu V3lir

2. DD2 #2 0:08

3. ID: # 9  "ril3V" 2555 STEAM_0:0:93632109  33 26:03   45    0

4. 

http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2005280007-de_dust2-1590617220-1590618480.zip

2:41 - w ogóle nie sprawdził miejscówek tylko wyszedł wcelowany w tych enemy xD Oczywiście nie idealnie, żeby się całkowicie nie spalić, jednakże wyszedł na nich na pewniaka ;)

3:32 Modelowo czy na farcie ?

4:47 zwykłe sprawdzenie miejscówki, jak dla mnie. Akcja czysta

8:34 - celuje do tego na bsie, a raczej mierzy w niego lecz gdy wybiega drugi enemy momentalnie skupia się na nim, potem wychodzi w niego wcelowany na tego na którego gapił się przez ścianę ;)

8:37 - wyszedł wcelowany w typa ;)

8:46 90 % szans na to, że było info od kolegi na respie ct ;) Akcja Czysta 

16:36 - Modelowo, również wcześniej troszkę mu celownik schodził w stronę tej ściany. Miałem tą akcje dodać jako spaloną jednak słychać strzał w 16:26 z tamtej strony. Czysta akcja

18:53 - Tutaj jednak jest wyjście modelowe

19:41 Wyjście modelowe bez infa mam do tego nawet powa dodatkowego  https://www87.zippyshare.com/v/ujMWzkYS/file.html (owa akcja to 19:44 infa nie ma)

Nagrałem kilka demek, niestety ich jakość zabiła by powtórnie umarłego ;( Dlatego wrzucam hltv i tylko jedno krótkie demko z odniesieniem do jednej akcji.

Moim Zdaniem Esp/Wh. Zostawiam do oceny dla UBT

Kolega podrzucił mi jeszcze takie demko nie mam siły go oglądać, dał jakieś tak akcje tylko ich nawet nie sprawdzałem.  Wklejam wam to co tam nagrał i rozpisał, chociaż z tego co widzę jest tam całe gówno tych akcji ;) ale jak chciał to dołączyłem 

https://www30.zippyshare.com/v/7aQSUDFj/file.html

16:21 

16:38 

16:43 

Edytowane przez RANDOM
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

2:41 - Wyszedł z anarhii i zarzucił pawia na piasek biegnąc pod A jak i na reklamę, wiedział że biegną za nim koledzy to w razie walki mu pomogą wiec biegł prosto szukając fraga. B- 

3:32 - Nie wiem za bardzo co tu chcesz rozpisać,  to jest pierwsza miejscówka w jaką każdy spojrzy jak wybiega z anarhii, tak było i w tym przypadku. B- 

4:47 - Zwykłe sprawdzenie miejscówki, jak dla mnie. Akcja czysta, będąc w górnym słyszał tupnięcie w kominie wiec sprawdził B- 

8:34 - Może ta akcja i wygląda podejrzanie z perspektywy widza, leż zauważ że gracz od początku demka chodzi tą samą droga i mierzy w te same miejsca. Według mnie akcja czysta B- 

8:37 - Nie wiem za bardzo o którą akcje ci chodzi, bo na każdej w tej minucie sprawdza miejscówki w których może być gracz B- 

8:46 - Tak jak napisałeś, akcja czysta B- 

16:36 - Gdyby to było modelowo to  by nie rashował anarhii z tą awp wiedząc że CT rashuje anarhie ( akcja w anarhi parę sekund wcześniej) Ponadto wiedział  że jest na longu wiec tylko go  wyczekał B- 

18:53 - Wychodził z anarhi widział że nie ma nikogo na longu więc chciał sprawdzić piach a okazało się że szybciej wleciał darmowy frag B- 

19:41 - Ten POV nic nie da. Jeżeli pka jest zaplantowana, to czeka na CT by przyszli po pakę i logiczne że sprawdzi CT czy nie idzie, bo na longu zabił już typa wyszedł i okazało się że był. B- 

Co do akcji kolegi to kolega mógł się wypowiedzieć w temacie i dać swoją rozpiskę,  wybacz ale regulamin jasno mówi że akcje maja być opisane przez zgłoszonego/ odwołującego się.  W takim przypadku pozwoliłem sobie tych akcji nie sprawdzać całą swoją uwagę wolałem poświęcić twoim akcją. Z których ewidentnie widać czystą grę. Ale pozwolę sobie poprosić kolegę z ekipy by sprawdził czy się przypadkiem nie mylę. A ty przynajmniej będziesz pewien że 2 członków sumiennie i dokładnie przeanalizowało całe zgłoszenie. pozdrawiam.

@ GENERAL ALADEEN 1.6   

• Lubię to! 1
  • Super 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Skowron

Zapoznałem się z opinią obydwu członków UBT 1.6

Gracz jest czysty.

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Zgłoszony jest czysty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

• Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]