Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie sie od bana Only Mirage #1

cheater

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: cheater
Nick admina banującego. Kuki
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana
|Czas oraz data bana: 05-28-20 23:22
Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #1
Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Nie mam pojęcia, poprostu dostałem bana tak o sobie za niby wh :(
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://www.sourcebans.cloudh.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:549532266&Submit
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check https://www.strefaskilla.pl for more info. 

• Ha ha 2
  • Użytkownik

demo1 - obserwowałem cie razem z @ Dabljuu (http://733725.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1590697581-1590700159.zip)
<25:40> bardzo dziwna głowa zwłaszcza ze celowales w klatke,

<25:45> - <26:26> zostajesz w sytuacji 1vs1 i bardzo dziwnie mierzysz na enemy przed kazdym strzałem,

<28:20> oddany strzał koło głowy po czym 2 flicki w lewo i prawo 1 flick na glowe a 2 do pozycji w ktorej oddano strzal, <32:29> wyglada troche jakbys wiedzial o przeciwniku,

<33:18> Nie mialeś prawa zobaczyc Ct'ka na shorcie po czym daleś info że wlaśnie się tam znajduje

<37:19> Wiedziales o ct'ku w underze okej ale po czym sie schował i chciałes sie wcelowac w ct'ka kolo conecta a ct z undera pickowal mida pod takim katem ze nie miales prawa go zobaczyc ale i tak sie wcelowales

demo2  - obserwowalem cie i tu dostałeś bana (http://733725.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1590700160-1590701521.zip)
<2:10> bardzo szybka głowa ,

<3:26> lock na glowe w kuchni po 3 strzale z digla,

<4:21> szybka głowa pomimo "zdziwienia" przeciwnikiem,

<6:16> instant wcelowanie sie w conecta gdy ct'ek chce pickowac mida,

<12:25> ten moment mnie dość mocno przekonał : byl koles na schodach i cofnal w tym momencie ty chciales rzucic smoke jednak po chwili ct wraca na schody i w tedy masz idealny timing by sie schowac i nie rzucic jednak smoke tylko wychylic z AWP

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Wow! 1
  • Zasłużony

+ Czysta akcja

+/- Podejrzana akcja

- Bardzo podejrzana akcja

MAPA 1
25:40 + Zwykły strzał.
25:45 - 26:26 - Bardzo dziwna akcja. Wygląda to tak jakby podejrzany za każdym razem dokładnie wiedział, gdzie znajduje się przeciwnik. Przykładowo 26:05 do 26:11 cały czas wie, że przeciwnik nie zmienił pozycji. W 26:17 słyszy jak przeciwnik idzie z prawej strony a mimo tego sprawdza swoje lewo.
28:20 - Bardzo szybki strzał do tego, gdy przeciwnik zaczyna zbliżać się w stronę mida to nasz podejrzany bardzo szybko patrzy w stronę shorta mimo, że nie miał prawa słyszeć przeciwnika.
32:29 +/- Sytuacja +/-. Mid był spalony, więc podejrzany mógł pomyśleć, że ktoś jest wcelowany w mida.
33:18 - Tutaj sam byłem ciekaw. Cztery razy sprawdzałem na 1/4x prędkości by zobaczyć czy faktycznie widziałeś przeciwnika ale nie widziałeś go. Jego model nawet nie wystawał za skrzynie.
37:19 +/- Bardzo dziwne sytuacje. cały czas dokładnie wiesz, gdzie znajdują się przeciwnicy.
MAPA 2
2:10 + Zwykły strzał.
3:26 + Ponownie czysta akcja. Zwykły strzał, brak mowy o jakimkolwiek locku na głowie.
4:21 - Bardzo podejrzane. Gracz doskonale wiedział o tym, że przeciwnik się zbliża.
6:08 - ??? Nagłe zatrzymanie się ze strony podejrzanego
6:16 - Dziwna sytuacja. Nagle podejrzany jest przygotowany na pick z connectora.
12:25 - Bardzo podejrzana sytuacja. Przeciwnik odchodzi to wtedy nasz podejrzany wyciąga smoke, lecz, gdy przeciwnik się zbliża to nasz podejrzany chowa smoke i wyciąga awp :)

Podsumowując demko. Podczas oglądania pierwszej mapki myślałem, że sytuacje, które miały miejsce były zwykłym "fartem". Niestety po drugiej mapce już w 100% byłem pewny tego, że korzystasz z WH. Odwołanie odrzucone.

• Lubię to! 2
  • Super 3

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 1

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]